Online Training Hypnose

Zet de kracht van hypnose in om doeltreffende veranderingen in je eigen leven of die van anderen te maken.

Wat is hypnose?

Bij hypnose of hypnotherapie maak je contact met je onderbewuste. Daar liggen al je ervaringen en emoties sinds je kindertijd opgeslagen. Prettige en handige, maar ook minder prettige en belemmerende. Het onderbewuste is dan ook verantwoordelijk voor 95% van je gedragingen en emoties. Via hypnose kun je jezelf of anderen in een natuurlijke staat van bewustzijn brengen, waardoor je contact maakt met het onderbewuste. Je kunt dan gaan werken aan het veranderen van angsten of minder prettige ervaringen die daar zijn opgeslagen, of aan het versterken van positieve en stimulerende kwaliteiten als motivatie, zelfvertrouwen en innerlijke rust. Je bent als het ware je eigen psycholoog.

Schrijf je in voor de training...

en begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.

50%
Online Training Hypnose
Begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.
Ik wil starten!

Wat ga je leren in het eerste hoofdstuk?

De wijsvingertest

De ballon- en boekentest

De schroefbank

Schrijf je in voor de training...

en begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.

50%
Online Training Hypnose
Begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.
Ik wil starten!

Wie gaat jou trainen?

Milan Somers heeft meer dan 17 jaar ervaring met NLP en hypnose, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Hij geeft Response vorm en is de hoofdtrainer voor de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Hypnose Practitioner en Hypnose Master Practitioner. Als mens en in zijn functies als consultant, projectmanager en directeur heeft Milan een grote passie opgebouwd voor communicatie en het gedragsmatig handelen van mensen.


Hij heeft deze onderwerpen verder bestudeerd door diverse opleidingen te volgen o.a. bij Arcturus, de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, het New York Training Institute for NLP, Hypnosecentrum en Performance Partnership. 

Deze mensen gingen jou voor...

Ik heb al veel trainingen bij dit instituut gedaan. Fijne omgeving en heel goede begeleiding. Zeer aan te bevelen. Fijne mensen.

Cor Driessen

Dankzij nieuwe inzichten in communicatie heb ik het gevoel dat ik meer potentie uit mezelf kan benutten en verder kan komen met mijn carriere.
Milan Somers heeft een grote rol gespeeld in deze persoonlijke groei.
Rutger op Heij
Een kundige trainer die op een hele mooie manier ons door de training heen bracht. Ook werden er mooie oefeningen gebruikt en werd je door de deskundige begeleiding geholpen en gaf je ook vertrouwen.
Boudewijn Bood