NLP Practitioner opleiding

Haal meer uit je leven met NLP.

certificatie-medaille-usp3x

IANLP, CRKBO & NVNLP erkend!

+1.000 mensen gingen je voor!

euro-usp-fiscaal

Vanaf 1 maart 2022 STAP-Budget mogelijk

Je leven is best okay. Leuke baan, een druk sociaal leven... Maar is dit het nou?

Je wilt meer. Je wilt groeien. Je wilt avontuur. Je wilt de baas zijn en blijven over jouw eigen geluk. Je wilt geen 'okay' leven. Je wilt een geweldig leven! 


Ben jij klaar om:

 • Je levens- en carrièredoelen helder te krijgen en waar te maken?
 • Negatieve ervaringen uit het verleden achter je te laten?
 • Een nieuwe levensfase in te gaan en jouw droomleven te creëren? 

Neem de volgende stap in jouw leven met de NLP Practitioner opleiding!

Data & aanmelden 

NLP geeft je inzicht in hoe je brein en gedachten werken, waardoor jij jezelf maximaal kunt ontwikkelen.

Response Instituut geeft mensen door haar NLP- en hypnose-opleidingen al 12 jaar de controle terug over hun leven. Met NLP leer je de taal en geheimen van je brein. Je begrijpt opeens waarom bepaalde patronen en gedachten altijd weer terugkeren of je zelfs saboteren. Met Neuro Linguïstisch Programmeren leer je deze patronen voorgoed om te zetten.


Je gaat zien waarom bepaald gedrag je blokkeert bij het bereiken van je doelen. Je leert hoe jouw brein keuzes maakt, verlangens en angsten creëert en (de)motiveert. Je leert negatieve ervaringen uit het verleden neutraliseren en je eigen gedachten, gevoelens en gedrag beïnvloeden.


De NLP Practitioner opleiding in Limburg geeft jou de controle terug. Waardoor jij een nog leuker en gelukkiger leven creëert voor jezelf. Een leven waarbij jíj de regie in handen hebt.

Iets voor mij

Gebruikmaken van het STAP-Budget?

  Goed nieuws! Vanaf 1 mei 2022 kun je van de overheid een subsidie krijgen van €1000 om jezelf te ontwikkelen, namelijk het STAP-budget.

  STAP staat voor ‘Stimulering Arbeidsmarkt Positie’. Met deze subsidie wil de overheid scholing toegankelijker maken en iedereen de kans geven. 


  Ben je geïnteresseerd in het STAP-budget of wil je graag meer informatie? Klik dan op onderstaande button!


Deze opleiding is voor iedereen die toe is aan:

 • Efficiënter leren communiceren: met jezelf én anderen. Zodat je verbale en non-verbale signalen kunt identificeren en aansturen.
 • Mentaal en emotioneel groeien. Zodat je in korte tijd grote stappen zet in je persoonlijke én professionele groei.
 • Oude gedrags- en denkpatronen doorbreken. Waarbij je negatieve ervaringen uit het verleden geen impact meer laat hebben.
 • Controle over denken, doen en voelen. Zodat je emoties, gedachten of gedrag kunt oproepen en inzetten op het gewenste moment. Denk maar aan zelfvertrouwen, creativiteit, focus of discipline.

ℹ Om deel te nemen aan deze opleiding in Limburg dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een havo- of mbo-diploma.

Lees wat anderen zeggen

Deze resultaten levert NLP je op:

1. Hard skills

 • Je creëert optimaal vertrouwen
  bij anderen.
 • Je lost blokkades snel op.
 • Je doorbreekt weerstand.
 • Je zet snel verandering in gang.

2. Soft skills

 • Doeltreffende communicatie.
 • Teambuilding en persoonlijk leiderschap.
 • Verandermanagement. voor o.a. HR/sales/manager/ondernemer.

3. Problemen oplossen

 • Je kunt vanuit zelfreflectie doelen stellen én bereiken.
 • Je bent assertiever en krachtiger.
 • Je doorbreekt oude patronen.
 • Je communiceert effectiever.

Zij gingen je voor - met succes!

Aniek

Response Instituut is voor mij een plek waar ik me welkom voel, zoals ik ben. En waar ik word uitgenodigd om meer en meer mezelf te zijn. Een uitnodiging die mij in de NLP Practitioner steeds dichter bij mezelf heeft gebracht, waardoor ik meer in mijn kracht kan staan en mag zijn. Milan, dank je wel dat je je jouw kennis en kunde met de wereld wilt delen! 

Anouk

De NLP Practitioner heeft me veel gebracht. Ik ben met een groep fijne mensen aan de slag gegaan met mijn doelen, overtuigingen, waarden en meer. Het is super praktisch, wat zorgt voor mooie inzichten van anderen. De opleiders zijn fijn in omgang en brengen de stof duidelijk over. Ik ben nieuwsgierig geworden naar de rest!

simpson-protocol-nederland_roermond_opleiding_advanced
Stefan

Bij aanvang van de NLP Practitioner had ik geen idee wat ik kon verwachten. Maar tijdens de opleiding kwam ik mezelf tegen, heb ik mezelf ontwikkeld en sta ik sterk en positief in het leven. De NLP opleiding heeft me nieuwe inzichten gegeven en dat voelt als een verrijking.

Waar wacht je nog op? Meld je hieronder aan voor de beschikbare data.

Wanneer aanmelden voor de NLP Practitioner training?

nlp-practitioner-avond-training-limburg-geschikt

NLP Practitioner


Avondopleiding

Een avond oefenen met NLP of hypnose?

Dat kan! De oefenavonden bij Response Instituut geven je de mogelijkheid om je NLP of hypnose competenties naar een hoger niveau te tillen.


Op een oefenavond krijg je geen nieuwe stof aangereikt maar wordt het reeds geleerde in de praktijk gebracht. Daarnaast pas je de technieken toe op gerichte thema’s waaraan je kunt werken. Ook is er ruimte voor nieuwe oefeningen die je helpen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.


Meer weten over de opleiding?