arrow_drop_up arrow_drop_down
Voelt het vaker of je wordt geleefd? Door anderen, door werk, zelfs door je eigen gedachten en emoties?
Dan hebben we iets moois voor je, de Online Live Training NLP.

Online Live Training NLP

  • Je wilt effectiever communiceren en krachtiger overkomen.
  • Je wilt de controle over je leven terugkrijgen.
  • Je wilt belemmerende overtuigingen uit het verleden opruimen.
  • Je wilt heldere doelen leren stellen en deze bereiken.
  • Je wilt controle krijgen over je emoties.
  • Je wilt dingen uit het verleden geen belemmering meer laten zijn voor de toekomst.
  • Je wilt duidelijk en standvastig kunnen zijn naar jezelf en de buitenwereld over wat jij wilt.

Krijg De Controle

Verlang je ook weleens naar een standvastige gids die je feilloos door de dagelijkse drukte van het leven loodst? Die je de controle over je eigen leven teruggeeft? Die gids die is er. Je eigen brein. En NLP kan je er mee in contact brengen.

 

Daarnaast kun je NLP inzetten als een krachtig middel om effectiever te communiceren en weer controle over je eigen leven te krijgen. NLP bewijst zich al meer dan 40 jaar om snel, effectief en met verbluffende resultaten mensen te laten groeien. Niet alleen innerlijk maar ook in hun werk en carrière. Met de technieken die je door NLP in handen krijgt, krijg je grip op je gedachten en gevoelswereld. Neem jij de controle over je leven en beslis jij doelgericht en vol zelfvertrouwen waar je naartoe wilt in je leven.

We geven je graag direct toegang tot deze effectieve hoogstaande opleiding voor coaches vanuit het gemak van je eigen woonkamer!
Ja, Ik Wil Direct Starten Met Deze Online Live Training

Wat Cursisten Zeggen Over Onze Online Trainingen

null

null

null

null

null

null

null

Hoe Ziet De Live Training Eruit?

De training bestaat uit 4 masterclasses van 2 uur waarbij je online interactief aan de slag gaat met onze trainers Milan Somers en Jolanda Vos-Boom. Naast theoretische uitleg word je in actie gezet en ondersteunt middels oefeningen zodat je antwoorden krijgt.

 

Tussen de masterclasses door krijg je huiswerkopdrachten die je ondersteunen om NLP onder de knie te krijgen.

 

De training zal worden afgesloten met een terugkomdag binnen ons instituut waarin je alle stof nog verder gaat verdiepen en verankeren.

Masterclass 1:
Introductie in NLPMasterclass 2:
De kracht van verbale en non-verbale communicatie
Masterclass 3: 
Succesvol doelen behalen

Masterclass 4:

Werken met overtuigingen


Masterclass 1: Introductie in NLP

Tijdens deze masterclass staat het model NLP centraal. Naast uitleg over NLP leer 5 krachtige attitudes die je helpen om anders naar gedrag en communicatie te kijken, 3 denkwijzen die je helpen om eigen verantwoordelijkheid te nemen en word je begeleidt door een oefening hoe je anders naar een meningsverschil of conflict kunt kijken. Deze masterclass bevat zowel theorie als oefeningen. 

Masterclass 2: De kracht van verbale en non-verbale communicatie

Deze masterclass staat in het teken van de kracht van verbale en non-verbale communicatie. Je leert welke aspecten van communicatie de meeste impact hebben en hoe je deze makkelijk in kunt zetten waar je maar wilt. Tevens leer je hoe je met iedereen snel een goede relatie opbouwt en hoe belangrijk zintuigelijke waarneming is in communicatie. Na deze masterclass doorzie je eenvoudig communicatieprocessen en kun je beter aansluiten bij de belevingswereld van een ander. Deze masterclass bevat zowel theorie als oefeningen.

Masterclass 3: Succesvol doelen behalen

Deze masterclass gaat over het succesvol behalen van doelen. Wat is de psychologie achter doelen, op welke manier word je tegengehouden en hoe zorg je ervoor dat doelen daadwerkelijk gerealiseerd worden zonder er al te veel moeite voor te doen? Na deze masterclass heb je de juiste mindset, ben je in staat om je dromen te concretiseren en manifesteren en weet je hoe belangrijk je WHY is. Deze masterclass bevat zowel theorie als oefeningen.

Masterclass 4: Werken met overtuigingen

Wat houdt je op het diepste niveau tegen en hoe zorg je ervoor dat je dit ombuigt? In deze masterclass werk je met overtuigingen. Overtuigingen zijn onbewuste diep verankerde denkwijzen die jouw bril van de realiteit vormen. Zo heb je overtuigingen over jezelf en de wereld. Wanneer je ondersteunende overtuigingen hebt dan helpen ze je om je makkelijker voort te bewegen door je leven. Echter heb je belemmerende overtuigingen dan weerhouden ze je om te creëren wat je echt wilt. In deze masterclass leer je niet alleen je belemmerende overtuigingen bloot te leggen, je gaat ook ervaring hoe krachtig het is wanneer je ze veranderen. Deze masterclass bevat zowel theorie als oefeningen.

Terugkomdag

Tijdens de terugkomdag wordt alles bij elkaar gebracht. Onbeantwoorde vragen worden beantwoord en je krijgt dieperliggende inzichten. Zo zul je oefeningen gaan doen waardoor je communicatie nog effectiever wordt en leer je nog meer hoe je jezelf en je brein kunt activeren.

Klaar Om Te Starten?

Meld Je Direct Aan


Deze Waardevolle Tools Ga Je Beheersen

Meer eigen regie over je denken, voelen en handelen.

Optimaliseren van je mindset in communicatie en je leven.

Krachtige communicatietechnieken die altijd werken.

Meer begrijpen over jouw belevingswereld en die van anderen.

Effectief doelen stellen.

Belemmerende patronen opsporen en doorbreken.

Ontdek Hier Hoe Andere Deelnemers Response Instituut Hebben Ervaren

Klaar Om Te Starten?

Meld Je Direct Aan

Datum

TBA

Prijs

€ 299,- nu € 249,-

Tijden

Ochtendtraining 9.00 - 11.00 uur

Avondtraining 19.00 - 21.00 uur

Terugkomdag 10.00 - 17.00 uur

Locatie

Zuidhoven 11, 6042 PB Roermond

Online Live Training NLP

van €299,- nu tijdelijk voor €249,-

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Anderen over de Online Live Training NLP

Concrete tools

Ik heb concrete tools gekregen om te werken met mijn persoonlijke talenten, vaardigheden, angsten, drijfveren en uitdagingen. Dat is doeltreffend efficiënt, zowel zakelijk als privé. Ik leerde mijzelf beter kennen, zodat keuzes tegelijkertijd met mijn hart en mijn hoofd worden gemaakt. Dat geeft rust, ruimte en balansDiana - Zelfstandig ondernemer
Nieuwe inzichten

Bij aanvang van de NLP training had ik geen idee wat ik kon verwachten. Maar tijdens de opleiding kwam ik mezelf tegen, heb ik mezelf ontwikkeld en sta ik sterk en positief in het leven. De NLP opleiding heeft me nieuwe inzichten gegeven en dat voelt als een verrijking. Prima opleiding!Karin - Coach

Is van onschatbare waarde

Een opleiding die mij op een vrij simpele en krachtige wijze heeft duidelijk gemaakt dat ik zelf een belangrijke rol speel met alles wat ik ervaar en vervolgens creëer voor mijzelf. De impact die deze opleiding heeft op mij als persoon en zeker ook naar mijn directe omgeving is van onschatbare waarde voor mij. Ik kijk uit naar het starten met de master opleiding

Martin - HR-manager

Voor Wie Is Deze Training?

Iedereen die wil onderzoeken of NLP bij je past en zijn eigen psycholoog wil zijn. Wil je meer inzicht krijgen in de werking van je brein? Wil je je niet langer laten regeren door je gedachten, emoties en gevoelens of door omstandigheden, maar wil je zelf de regie hebben over je leven, dan is de basisopleiding een eerste krachtige stap naar die verandering.

Klaar Om Te Starten?

Meld Je Direct Aan


Wie Geeft Deze Training?

Jolanda Vos-Boom

Milan Somers

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies