arrow_drop_up arrow_drop_down

In 1 dag OBSTAKELS uit het verleden ELIMINEREN

Wil jij de controle weer terug over je eigen leven? Lees hieronder verder...

laptop-247

Online & live

Live vanuit huis te volgen, in je vertrouwde omgeving
brain-icon

De taal van je brein leren

Ontrafel de geheimen van je brein binnen 1 dag
pijn-bestrijding-migraine-hypnose

Richt je eigen leven in

Je eigen leven leren in te richten, ondanks de druk & verwachtingen van anderen

Weg met belemmeringen uit het verleden!

Online Live Training NLP

  • Je wilt belemmerende overtuigingen uit het verleden opruimen.
  • Je wilt effectiever communiceren en krachtiger overkomen.
  • Je wilt de controle over je leven terugkrijgen.
  • Je wilt heldere doelen leren stellen en deze bereiken.
  • Je wilt controle krijgen over je emoties.
  • Je wilt duidelijk en standvastig kunnen zijn naar jezelf en de buitenwereld over wat jij wilt.
Bekijk de start data 

Krijg de controle!

Verlang je ook weleens naar een standvastige gids die je feilloos door de dagelijkse drukte van het leven loodst? Die je de controle over je eigen leven teruggeeft? Die gids die is er. Je eigen brein.
  

Ook in deze tijd, kan NLP je in contact brengen met je eigen brein. Namelijk met deze unieke eendaagse online training NLP. In deze training werk je lekker comfortabel vanuit thuis, in je eigen vertrouwde omgeving, met andere deelnemers en de trainer. Je krijgt dus online live les en je ontdekt hoe je NLP in kunt zetten als een krachtig middel om effectiever te communiceren en je weer controle kunt krijgen over je eigen leven. 

Wat is NLP? 

Nog nooit werd er zo’n groot beroep gedaan op ons brein dan in de tijd waarin we nu leven. Vierentwintig uur per dag worden we bestookt met informatie, vragen en verwachtingen. Het geeft je soms het gevoel op drift te zijn. Het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je je persoonlijke doelen volkomen uit het oog verloren bent. 


Neuro Linguïstisch Programmeren kan je de controle teruggeven. NLP leert je technieken waarmee je kunt onderzoeken hoe het menselijke brein werkt. Hoe het denkt, hoe het verlangens en angsten ontwikkelt, hoe het doelen en motivaties creëert. Maar ook hoe het net zo hard weer blokkades opwerpt die je ervan weerhouden die doelen te bereiken. 

Ontdek je eigen brein

NLP leert je niet alleen hoe die wispelturigheden van het brein werken, maar vooral ook hoe je die kunt omkeren. Hoe jij weer de controle over de werking van je brein terugkrijgt en je je leven weer naar jouw hand kunt zetten. 
Wat ga je leren? 

Waarom deelnemen aan de online live training NLP

Leer de geheimen van jouw brein

Alles wat je doet is gebaseerd op communicatie. Met anderen, maar vooral met jezelf. Met NLP leer je de taal en geheimen van je brein. Je gaat begrijpen waarom bepaalde patronen in je gedachten altijd weer terugkeren en je tegenwerken. Maar ook hoe je deze patronen voorgoed om kunt omzetten zodat ze je vooruithelpen.


Tijdens de eendaagse online live training NLP leer je hoe je effectief met jezelf en anderen communiceert. Je ervaart hoe belemmeringen uit het verleden geen obstakel meer voor je zijn. Met deze training krijg je vat op je emoties en leer je hoe je brein en gevoelens samenwerken en hoe jij ze kunt sturen, in plaats van andersom. Je creëert een krachtiger zelfbeeld en je weet weer hoe je de controle over je eigen leven kunt voeren. Met andere woorden: je realiseert jouw droomleven. 

Wat je leert bij de online live training NLP

Introductie in NLP

Een introductie in NLP,  NLP als communicatiemodel en persoonlijke ontwikkeling met NLP 

Communicatie patronen

Uitleg over patronen tijdens de communicatie  

Ervaringen betekenis geven

Uitleg over hoe je betekenis geeft aan je ervaringen  

Heldere doelen

Heldere doelen leren stellen en deze bereiken 

Krachten in jezelf

De krachten in jezelf herkennen en gebruiken 

Lichaamshouding

Door middel van je lichaamshouding jouw krachten activeren 

Verschillende invalshoeken

Hoe je uit een meningsverschil of conflict kunt komen door het vanuit verschillende invalshoeken te bekijken

Na deze training merk je dat je weer in contact staat met de gids, oftewel, jouw brein. Je bent dan ook in staat om NLP in te zetten als een krachtig middel om effectiever te communiceren en weer controle over je eigen leven te krijgen. Jij bent namelijk de regisseur over jouw leven. 
Ja, ik wil toegang tot de training 
NLP heeft mij de tools gegeven om effectiever te communiceren en mijn boodschap beter over te brengen aan mijn team!
Joris Penders - Manager logistiek

Hoe is de training opgebouwd?

Vooraf de online training krijg je informatie toegestuurd, zodat je met deze training makkelijk kunt meedoen. De training is zo opgebouwd dat je in één dag een maximum leert aan vaardigheden en technieken.


In de ochtend staat NLP als communicatiemodel centraal. Je krijgt inzichten in de communicatie en de belevingswereld van jezelf en de ander. In de middag staat persoonlijke ontwikkeling met NLP centraal. De focus ligt dan op het activeren van het brein, je krachten in jezelf herkennen en gebruiken en het activeren en ervaren van positieve gevoelens.  

Méér dan een online training

De training is zeer praktisch van aard, waardoor je onmiddellijk een effect merkt. Naast de theoretische uitleg staan er veel oefeningen op het programma. NLP leer je vooral door te doen. Soms voer je deze oefeningen samen uit met de andere deelnemers en/of onder begeleiding van de trainer. Tussendoor worden er ook regelmatig break states en rust momenten ingelast. Ten slotte is er ook héél veel tijd voor persoonlijke vragen. 


Het blijft echter niet bij 1 opleidingsdag. Je krijgt nog veel meer. Naast de training voor slechts € 65 euro, ontvang je het 1 maand

volgende er gratis bij:


  • 1 maand lang gratis toegang tot meer dan 40 meditaties; 
  • 5 Video’s voor een krachtige, effectieve communicatie.

 

Profiteer van onze kortingen!

Als je iemand meeneemt naar de online live training, dan mag deze persoon met 50% korting deelnemen.  

Heb je zo genoten van de training dat je deze nog een keer wil meemaken? Dan betaal je de tweede keer slechts € 32,-

Schrijf je direct in! 

We geven je graag direct toegang tot deze effectieve hoogstaande  opleiding met het gemak vanuit je eigen woonkamer!

Wat cursisten zeggen over onze trainingen

Een plek waar ik me welkom voel
Response Instituut is voor mij een plek waar ik me welkom voel, zoals ik ben. En waar ik word uitgenodigd om meer en meer mezelf te zijn. Een uitnodiging die mij in de NLP Practitioner en nu de NLP master practitioner steeds dichter bij mezelf heeft gebracht, waardoor ik meer in mijn kracht kan staan en mag zijn. Milan, dankjewel dat je jouw kennis en kunde met de wereld wilt delen!
Aniek
Fijne omgeving!
Ik heb al veel trainingen bij dit instituut gedaan. Fijne omgeving en heel goede begeleiding. Zeer aan te bevelen. Fijne mensen.
Cor
Een echte aanrader!
Geen 'standaard' instituut met mooie zienswijze en manier van opleiden. Voelt als een warme familie met veel aandacht voor jou als persoon. Gratis workshops om zelf te proeven of het bij je past. Aanrader!
Monique
Al jaren goede ervaringen
We volgen hier al verschillende jaren wat cursussen. Het voelt als thuis komen. We zijn binnen gekomen en nooit meer weggegaan. De manier waarop Milan bijvoorbeeld les geeft, op zijn eigen manier met wat humor en voorbeelden uit eigen ervaringen. Je durft daar echt jezelf bloot te geven een en nieuwe weg in te slaan. Laatst zelf aan ons personeel van Arika Kozijnen / Arika Veranda een eigen NLP trainingsdag gegeven. Wat heerlijk om te doen. Je krijgt er zoveel voor terug. Ons leven zo mooi verandert door NLP.
Kapili

Absoluut de beste keuze

Ik kom zelf uit Purmerend en voor mij was de keuze en opleiding te volgen bij het Response Instituut een bewuste keuze gemaakt, door mijn onderbewustzijn! Deze gaf mij het gevoel, signaal dat, dat was wat ik zocht en ik had al heel snel door dat, dat juist was... de warmte, hartelijkheid, rust omgang en goede uitleg, begeleiding, alles voelde als een warme deken, voelde als een plek waar ik me thuis voelde... de juiste stap om te nemen om mezelf verder te ontwikkelen. Milan en Jan als trainers, jullie waren top, Roos en Tanja als assistenten, bedacht voor alle hulp en feedback... Ik heb een hoop geleerd van jullie allemaal! Dank je wel... Op naar het examen en zeker een volgende opleiding
jeroen-logo
Raymond
susan-theelen-cornips-nlp

Wie geeft de online live training?

Deze training wordt uiteraard verzorgd door een van de beste specialisten in het vakgebied. Susan Theelen Cornips, de trainer van de online live NLP-training, is hypnosecoach en gespecialiseerd in NLP. Susan heeft jarenlang ervaring met NLP. Ze is opgeleid door de beste trainers die er te vinden zijn.  

Voor wie is deze training? 

NLP is voor iedereen die heldere doelen in zijn leven na wilt streven en waar wilt maken. Of je het nu doet om helder te kunnen communiceren met jezelf, met anderen of binnen je werk, NLP geeft je de mogelijkheid daartoe. Ook wordt NLP veel toegepast door coaches in het begeleiden van mensen. 
Bekijk de start data 


Uit deze data kun je kiezen

 De eendaagse training NLP wordt eens per 2 weken aangeboden en omvat een online training. Je hoeft dus nergens naartoe en kunt vanuit thuis deze training volgen.

Februari & maart

Online

vrijdag 10.00 - 17.00 uur

10 april

Online

zaterdag 10.00 - 17.00 uur

23 april

Online

vrijdag 10.00 - 17.00 uur

Leuk-dat-je-er-was

Start nu direct met de Online Live Training NLP

 1 daagse online training en toegang tot vele extra's waaronder meer dan 40 meditaties. Voor maar €65,-!

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies