Wil jij ontdekken wat je missie is? Wie je bent? Wat je ware drijfveren zijn?
Dan hebben we iets moois voor je, de Online Live Training Leven Vanuit Je Missie.

Online Live Training Leven Vanuit Je Missie

  • Ontdek wat jouw missie is in je leven
  • Ontdek hoe jij gepassioneerd kunt zijn in de dingen die je doet
  • Ontdek wie je bent
  • Ontdek je ware drijfveren, verlangens en behoeften
  • Ontdek je obstakels en elimineer ze voorgoed
  • Ontdek handvatten die je dagelijks kunnen helpen om te blijven creëren

Ontdek Wie Je Bent

Heb je soms het gevoel dat je niet leeft vanuit je hart en dat er veel meer in het leven zit. Helaas luisteren sommige mensen meer naar hun hoofd dan naar hun hart. Ze zijn niet bezig met zingevingsvraagstukken maar worden opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen.

 

Stel je voor dat je niet alleen maar weet hoe je jouw waardevol leven wilt inrichten maar dit ook nog daadwerkelijk creëert? Wat zou dat betekenen in jouw leven? Hoe zou je je voelen?

 

De training leven vanuit je missie/ passie is er op gericht om een betekenisvol leven te creëren. De training neemt je mee in jouw missie, of bestaansrecht, en laat je ervaren wie je daadwerkelijk bent. Werken vanuit je missie is werken vanuit je innerlijke kompas om te weten wie je bent en wat goed voor je. Mensen die leven vanuit hun missie voelen zich dankbaar, dicht bij zichzelf, vol vertrouwen en vreugdevol. En daar is deze training juist op gericht. Niks zweverigs maar juist heel concreet en praktisch.

We geven je graag direct toegang tot deze effectieve hoogstaande opleiding voor coaches vanuit het gemak van je eigen woonkamer!
Ja, Ik Wil Direct Starten Met Deze Online Live Training

Wat Cursisten Zeggen Over Onze Online Trainingen

null

null

null

null

null

null

null

Hoe Ziet De Live Training Eruit?

De training bestaat uit 4 online masterclasses van 2 uur waarbij je online interactief aan de slag gaat met onze trainer Milan Somers. Naast theoretische uitleg zal Milan je in actie zetten en begeleiden middels oefening zodat je antwoorden krijgt.

 

Tussen de trainingen door krijg je huiswerkopdrachten die je ondersteunen in je zoektocht.

 

De training zal worden afgesloten met een terugkomdag binnen ons instituut waarin je alle stof nog verder gaat verdiepen en verankeren.

Masterclass 1
Ontdek je missie

Masterclass 2
Je authentieke ik
Masterclass 3
De juiste mindset
Masterclass 4:

Elimineren van obstakels

Masterclass 1: Ontdek je missie

In deze training legt Milan het model uit waar vanuit deze training is opgebouwd. Hij neemt je mee in de lagen van je ervaringswereld en legt uit waarom het soms zo lastig is om bij jezelf te blijven. Tevens ga je een eerste oriëntatie doen wat jouw missie is en wat dit concreet voor jou betekent. Deze training bevat zowel theorie als oefeningen.

Masterclass 2: Je authentieke ik

In deze training begint Milan met een korte samenvatting van de vorige training, worden ervaring gedeeld en huiswerkopdrachten besproken. Daarna ga je leren wat het verschil is tussen je authentieke ik en je geconditioneerde zelfbeeld. Hierdoor ga je zuiverder voelen wie je bent. Tevens neemt Milan je tijdens deze training mee in een oefening om te komen tot hartcoherentie. Het hart is de zetel van wie je bent. Door deze oefening zal je hart meer open gaan. Deze training bevat zowel theorie als oefeningen.

Masterclass 3: De juiste mindset

Deze training gaat over mindset, focus en zelfactivatie. Hoe kun je je missie vertalen naar doelen in je dagelijkse leven en hoe zorg je ervoor dat je de juiste focus houdt en in je energie en motivatie blijft zitten? In deze training gaat Milan aan de slag met je 3 breinen om je de tools te geven hier mee te werken. Deze training bevat zowel theorie als oefeningen.

Masterclass 4: Elimineren van obstakels

Eerst zal gereflecteerd worden waar je staat en wat je nog nodig hebt om er volledig voor te kunnen gaan. Obstakels worden blootgelegd en op het niveau van overtuigingen ga je onderzoeken waar je nog aan mag werken. De training wordt afgesloten met 5 basisovertuigingen die je nodig hebt om je doel te realiseren. Deze training bevat zowel theorie als oefeningen.

Klaar Om Te Starten?

Meld Je Direct Aan


Deze Waardevolle Tools Ga Je Beheersen

Contact met je missie en wie je daadwerkelijk bent

Meer verbinding met jezelf en anderen

Meer gevoelens van vreugde, rust, vertrouwen en daadkracht

Weten wat je drijfveren, verlangens en behoeften zijn

Tools om belemmerende patronen te doorbreken

Voel je dankbaar en dicht bij jezelf

Ontdek Hier Hoe Andere Deelnemers Response Instituut Hebben Ervaren

Klaar Om Te Starten?

Meld Je Direct Aan

Datum

TBA

Prijs

€ 299,- nu € 249,-

Tijden

Ochtendtraining 9.00 - 11.00 uur

Avondtraining 19.00 - 21.00 uur

Terugkomdag 10.00 - 17.00 uur

Locatie

Zuidhoven 11, 6042 PB Roermond

Online Live Training Leven Vanuit Je Missie

van €299,- nu tijdelijk voor €249,-

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Anderen over de Online Live Training Leven Vanuit Je Missie

Concrete tools

Ik heb concrete tools gekregen om te werken met mijn persoonlijke talenten, vaardigheden, angsten, drijfveren en uitdagingen. Dat is doeltreffend efficiënt, zowel zakelijk als privé. Ik leerde mijzelf beter kennen, zodat keuzes tegelijkertijd met mijn hart en mijn hoofd worden gemaakt. Dat geeft rust, ruimte en balansDiana - Zelfstandig ondernemer
Nieuwe inzichten

Bij aanvang van de NLP training had ik geen idee wat ik kon verwachten. Maar tijdens de opleiding kwam ik mezelf tegen, heb ik mezelf ontwikkeld en sta ik sterk en positief in het leven. De NLP opleiding heeft me nieuwe inzichten gegeven en dat voelt als een verrijking. Prima opleiding!Karin - Coach

Is van onschatbare waarde

Een opleiding die mij op een vrij simpele en krachtige wijze heeft duidelijk gemaakt dat ik zelf een belangrijke rol speel met alles wat ik ervaar en vervolgens creëer voor mijzelf. De impact die deze opleiding heeft op mij als persoon en zeker ook naar mijn directe omgeving is van onschatbare waarde voor mij. Ik kijk uit naar het starten met de master opleiding

Martin - HR-manager

Voor Wie Is Deze Training?

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer de regie wilt in zijn eigen leven en meer wilt leven vanuit zijn missie/ passie. Wil je een zinvol leven waarbij je van betekenis bent voor jezelf en anderen dan past deze training perfect bij je.

Klaar Om Te Starten?

Meld Je Direct Aan


Wie Geeft Deze Training?

Jolanda Vos-Boom

Milan Somers