Online Live Training Leven Vanuit Je Missie

Online Live Training
Leven Vanuit Je Missie

 • Ontdek wat jouw missie is in je leven
 • Ontdek hoe jij gepassioneerd kunt zijn in de dingen die je doet
 • Ontdek wie je bent
 • Ontdek je ware drijfveren, verlangens en behoeften
 • Ontdek je obstakels en elimineer ze voorgoed
 • Ontdek handvatten die je dagelijks kunnen helpen om te blijven creëren

Wat is Leven Vanuit Je Missie?

Heb je soms het gevoel dat je niet leeft vanuit je hart en dat er veel meer in het leven zit. Helaas luisteren sommige mensen meer naar hun hoofd dan naar hun hart. Ze zijn niet bezig met zingevingsvraagstukken maar worden opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen.

 

Stel je voor dat je niet alleen maar weet hoe je jouw waardevol leven wilt inrichten maar dit ook nog daadwerkelijk creëert? Wat zou dat betekenen in jouw leven? Hoe zou je je voelen?

 

De training leven vanuit je missie/ passie is er op gericht om een betekenisvol leven te creëren. De training neemt je mee in jouw missie, of bestaansrecht, en laat je ervaren wie je daadwerkelijk bent. Werken vanuit je missie is werken vanuit je innerlijke kompas om te weten wie je bent en wat goed voor je. Mensen die leven vanuit hun missie voelen zich dankbaar, dicht bij zichzelf, vol vertrouwen en vreugdevol. En daar is deze training juist op gericht. Niks zweverigs maar juist heel concreet en praktisch.

Hoe ziet de training eruit?

De training bestaat uit 4 online masterclasses van 2 uur waarbij je online interactief aan de slag gaat met onze trainer Milan Somers. Naast theoretische uitleg zal Milan je in actie zetten en begeleiden middels oefening zodat je antwoorden krijgt.

 

Tussen de trainingen door krijg je huiswerkopdrachten die je ondersteunen in je zoektocht.

 

De training zal worden afgesloten met een terugkomdag binnen ons instituut waarin je alle stof nog verder gaat verdiepen en verankeren.

Masterclass 1
Ontdek je missie
Masterclass 2
Je authentieke ik
Masterclass 3
De juiste mindset
Masterclass 4

Elimineren van obstakels

Masterclass 1: Ontdek je missie

In deze training legt Milan het model uit waar vanuit deze training is opgebouwd. Hij neemt je mee in de lagen van je ervaringswereld en legt uit waarom het soms zo lastig is om bij jezelf te blijven. Tevens ga je een eerste oriëntatie doen wat jouw missie is en wat dit concreet voor jou betekent. Deze training bevat zowel theorie als oefeningen.

Masterclass 2: Je authentieke ik

In deze training begint Milan met een korte samenvatting van de vorige training, worden ervaring gedeeld en huiswerkopdrachten besproken. Daarna ga je leren wat het verschil is tussen je authentieke ik en je geconditioneerde zelfbeeld. Hierdoor ga je zuiverder voelen wie je bent. Tevens neemt Milan je tijdens deze training mee in een oefening om te komen tot hartcoherentie. Het hart is de zetel van wie je bent. Door deze oefening zal je hart meer open gaan. Deze training bevat zowel theorie als oefeningen.

Masterclass 3: De juiste mindset

Deze training gaat over mindset, focus en zelfactivatie. Hoe kun je je missie vertalen naar doelen in je dagelijkse leven en hoe zorg je ervoor dat je de juiste focus houdt en in je energie en motivatie blijft zitten? In deze training gaat Milan aan de slag met je 3 breinen om je de tools te geven hier mee te werken. Deze training bevat zowel theorie als oefeningen.

Masterclass 4: Elimineren van obstakels

Eerst zal gereflecteerd worden waar je staat en wat je nog nodig hebt om er volledig voor te kunnen gaan. Obstakels worden blootgelegd en op het niveau van overtuigingen ga je onderzoeken waar je nog aan mag werken. De training wordt afgesloten met 5 basisovertuigingen die je nodig hebt om je doel te realiseren. Deze training bevat zowel theorie als oefeningen.

Terugkomdag

Tijdens de terugkomdag zal Milan alles bij elkaar brengen. Onbeantwoorde vragen worden beantwoord en je krijgt dieperliggende inzichten. Zo zul je de kracht van het kwantumveld ervaren en welke rol je hart en pijnappelklier hierin speelt. Alle oefeningen op deze dag ondersteunen je in het proces om te leven vanuit je missie/ passie.

Klaar om te starten?

Meld je direct aan

Welke resultaten ga je behalen?

 • Contact met je missie en wie je daadwerkelijk bent
 • Meer verbinding met jezelf en anderen
 • Meer gevoelens van vreugde, rust, vertrouwen en daadkracht
 • Weten wat je drijfveren, verlangens en behoeften zijn
 • Tools om belemmerende patronen te doorbreken

Klaar om te starten?

Meld je direct aan

Leven Vanuit Je Missie

null

Prijs
€ 295,- nu € 249,-


Masterclass 1: 8 juli (09:00 - 11:00)

Masterclass 2: 15 juli (09:00 - 11:00)

Masterclass 3: 22 juli (09:00 - 11:00)

Masterclass 4: 29 juli (09:00 - 11:00)

Terugkomdag: 20 augustus 10:00 - 17:00 uur

Meld je direct aan

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer de regie wilt in zijn eigen leven en meer wilt leven vanuit zijn missie/ passie. Wil je een zinvol leven waarbij je van betekenis bent voor jezelf en anderen dan past deze training perfect bij je.

Klaar om te starten?

Meld je direct aan

Wie geeft deze training?

Milan Somers is een autoriteit op het gebied van inner-power. Het is zijn persoonlijke missie mensen te leren het maximale uit zichzelf te halen.


Milan werkt als trainer, spreker en coach en weet ongekende resultaten te behalen met zijn intensieve persoonlijke en mental-coachingsprogramma’s of zinderende seminars waarbij hij groepen mensen stimuleert en motiveert en opzweept naar ongekende prestaties. Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer, zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied.

Binnen zijn eigen bedrijf Response Instituut leert hij mensen NLP, een wereldwijd bewezen, bejubelde en door topmanagers en wereldleiders toegepaste techniek die mensen op een intensieve en diepgravende manier leert weer te communiceren met zichzelf.


Tevens teacht Milan binnen zijn instituut de geheimen van hypnose, een systeem dat ervoor zorgt dat mensen met de diepste lagen van zichzelf kunnen communiceren en veranderingen kunnen aanbrengen. Met beide modellen breekt Milan in mensen de verborgen ruimtes open, waar ze hun diepste krachten en potenties onnodig verborgen houden.