NLP TV

Leer wat NLP is en wat jij er mee kan om het maximale uit jezelf te halen!

    Wat is NLP nu precies? Wat kan je er nu mee? En hoe kun je het toepassen in je eigen leven? Hoe kun je het toepassen op je werk of in je eigen bedrijf?


    Je ontdekt hoe je NLP in kunt zetten als een krachtig middel om weer controle over je eigen leven te krijgen. Je krijgt tijdens de workshop niet alleen inleidende theorie te horen maar je zult vooral ook meteen praktisch ervaren hoe NLP diepe veranderingen in je denkprocessen creëert.


50%
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Meld je aan voor nieuwsbrief over persoonlijke groei en krijg direct toegang tot NLP TV als welkomstgeschenk.
Gratis toegang
Milan screenschot video zelfhypnose

Leer in 3 afleveringen NLP

Aflevering [1]

Milan geeft in deze aflevering uitleg over wat NLP wel en niet is. Hij neemt je mee hoe NLP kijkt naar communicatie en het gedrag van mensen. Hoe ervaart iemand de wereld en welke betekenis geeft iemand hieraan?

Aflevering [2]

In deze aflevering geeft Milan je handvatten om een effectievere communicatie te voeren. Wat werkt wel en wat werkt niet? Wat zijn voorwaarden van een succesvolle communicatie en hoe creëer je een sfeer van vertrouwen, veiligheid en wederzijds respect?

Aflevering [3]

In deze aflevering neemt Milan je mee in 6 logische niveaus van verandering, communicatie en leren. Deze inzicht in je functioneren en hoe ieder op basis van deze niveaus zijn leven inricht. Tevens geven de niveaus feedback over jouw diepliggende drijfveren, verlangens en behoeften. Hierdoor ga je jezelf en anderen beter begrijpen en krijg je meer grip om jouw communicatie met anderen.  

50%
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot de NLP TV als welkomstgeschenk.
Direct gratis toegang