NLP Summercamp

certificatie-medaille-usp3x

Een betere vorm om tot rust te komen is er niet!

+1.000 mensen gingen je voor!

De meest krachtige techniek van deze tijd!

Tijd en geld is kostbaar. Het ja-woord geven aan een langdurige NLP-opleiding is dan ook een behoorlijke tijds- en geldinvestering!

Of toch niet?


De NLP Summercamp

Daarom hebben wij bij Response Instituut de NLP Summercamp opgezet. Kort, zeer krachtig ! Deze 4-daagse NLP Summercamp gaat verder dan alleen snuffelen aan NLP. Je zult door onze speciale trainingsmethoden ervaren hoe snel je door je persoonlijke ontwikkeling gaat, jouw leven koers geeft, patronen uit je verleden doorbreekt en krachtiger communiceert door de eenvoudige communicatiegeheimen van NLP.


Hoe zou het voor je zijn om overdag bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en ’s avonds heerlijk te kunnen ontspannen en genieten van Roermond, restaurantjes, gezellige terrassen en de bootjes aan het prachtige water. De NLP Summercamp is als op vakantie gaan door je eigen innerlijke landschap. Een betere vorm van vakantie om tot rust te komen en contact met jezelf te hebben is er niet.

 Binnenkort nieuwe data NLP summercamp zomer 2023

Waarom zou je dit willen doen?

 • Je wilt de kracht van NLP leren toepassen in je leven. Al meer dan 40 jaar levert NLP voor veel mensen op effectieve wijze verbluffende resultaten. Je leert niet alleen beter communiceren met jezelf, maar ook met de mensen om je heen. Tegelijkertijd leer je je brein binnenste buiten keren om makkelijk negatieve gedachten en gevoelens te transformeren.
 • Je wilt me-time creëren. Je gaat 4 dagen kiezen voor jezelf. Wellicht wil je meer tot rust komen, weg van de drukte en jezelf beter begrijpen. Je wilt leren wat je diep van binnen drijft en waar je hart naar hunkert. Misschien weet je dat al echter ga je een stap verder om er ook daadwerkelijk naar te handelen.
 • Je wilt de regie pakken. Je bent klaar om te leven naar de verwachtingen van anderen. Je wilt je eigen koers varen om gelukkig te zijn. Soms lijkt dit mijlenver van je vandaan te staan, maar je gaat ervaren hoe het is om vanuit wie je bent je leven te leiden zoals jij dit wilt. Niet vanuit ego maar vanuit authenticiteit.
 • Je wilt ontdekken wie je bent. We leven in een wereld waar er veel van ons gevraagd wordt. Soms worden we geleefd. Maar naar welke normen en waarden leef je eigenlijk? Je gaat leren wat van jou is en wat niet van jou is. Ofwel welke patronen heb je aangeleerd die je niet meer dienen. Je gaat deze patronen vaarwel zeggen zodat je ont-wikkelt en thuiskomt in jezelf. Klinkt misschien wat zweverig maar zou het niet mooi zijn om te voelen hoe je dicht bij jezelf kunt blijven en geen schroom hebt om je boodschap aan de wereld te communiceren?
 • Je wilt de geheimen van communicatie ontrafelen en toepassen. Jouw gemoedstoestand bepaalt de impact die je hebt op anderen. Je gaat aan de slag met NLP-technieken die je in een instant innerlijke rust, zelfvertrouwen, balans, eigenwaarde, vrijheid en geluk geven. Je bent dus niet meer een ongeleid projectiel in je emoties. Je leert je emoties zelf te kiezen.
Iets voor mij

   Je kunt een extra zakcentje verdienen.  Of je training terugverdienen, als jij je aanmeldt, krijg je na aanmelding direct een link van ons. Daarmee kun jij je aanmelden als affiliate en krijg je jouw eigen code! Als jij de training aanbiedt bij anderen en zij boeken via jouw kink, ontvang je 15% over iedere live aanmelding en 35% over iedere online aanmelding met een boeking via jouw link.


   Aarzel niet langer en meld je nu onderaan de pagina aan!

  Wat ga ik leren?
  taking-ownership-slogan-response-instituut2x

  "Taking Ownership is onze belofte,

  aan een ieder die binnenstapt bij

   het Response Instituut."

  Wat ga je leren?


   • De meest krachtige communicatietechnieken die er bestaan.
   • Dat verandering heel makkelijk is als je weet hoe je je brein programmeert.
   • (Emotionele) signalen te herkennen uit je onderbewustzijn en hier adequaat naar te handelen.
   • Patronen uit het verleden die je tegenhouden vaarwel te zeggen.
   • Hoe je je goed voelt binnen seconden.
   • Hoe je jezelf motiveert en inspireert om te leven vanuit passie.

  Hoe kun je deelnemen aan deze NLP Summercamp?

  Dit kan live of online!Je kunt kiezen om af te reizen naar het prachtige Roermond en bij ons eigen locatie de training live te volgen. ’s Avonds heb je de keus om weer terug naar huis te rijden of een hotel te pakken waarbij je geniet van de vakantiesfeer bij het water. Gewoon tijd voor jezelf, je onderdompelen in NLP, leuke gelijkgestemde mensen ontmoeten en het vuur in jezelf activeren.


  Wil je liever online deelnemen vanuit je zonnige tuin of luie zetel dan is dit ook mogelijk. We hebben professionele apparatuur waarbij het net lijkt of je vanuit de trainingsruimte aanwezig bent. Wanneer je online deelneemt, is het goed om een buddy te hebben, je mag tot 3 buddy's online bij de training uitnodigen, zodat je samen oefeningen kunt doen. Een assistent begeleidt jullie dan vanuit de Zoom-verbinding.


  Ik wil mij inschrijven! 


  Voor wie?

  Deze NLP Summercamp is geschikt voor jou wanneer je wilt ontdekken wat de kracht van NLP is. Alle onze cursisten vragen zich af waarom NLP niet van kinds af aan op school wordt geleerd. Het is zo impactvol op jouw manier van zijn en handelen dat je hier je hele leven iets aan hebt.

  Met NLP word jij je eigen psycholoog of coach.Je leert de geheimen van je hersenen kennen waardoor jij zélf jouw leven vormgeeft, en je niet meer laten leiden door omstandigheden, angsten of onzekerheden.


  Wanneer kan ik beginnen? 


  NLP Summercamp

   Binnenkort nieuwe data NLP summercamp zomer 2023


  ONLINE NLP Summercamp

   Binnenkort nieuwe data NLP summercamp zomer 2023


  gratis-workshop-nlp-hypnose-responseInstituut

  Samenvattend


  • Je leert versneld NLP kennen en toepassen.
  • Je bent bezig met NLP waarbij het voelt als vakantie hebben.
  • Je kunt een extra zakcentje verdienen door anderen te enthousiasmeren over deze NLP Summercamp. We weten dat dit niet het doel is maar wel meegenomen, toch?
  • Je gaat op de meest effectieve manier aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. 

  En om je helemaal gelukkig te maken, krijg je van ons ook nog eens gratis:

  • Een online training Hypnose leren toepassen op anderen
  • Een online training Zelfhypnose
  • Een online training Emoties de baas
  • Een online training Effectief communiceren

   Beter kan het niet worden!


  Wij beloven je het volgende:

  • Een ervaring die je niet zult vergeten!
  • NLP leren vanuit de allernieuwste inzichten uit het werkveld.
  • Een warm welkom waarbij je je 4 dagen volledig thuis voelt.
  • Een interactief programma zonder het idee te hebben in de schoolbanken te zitten.
  • Persoonlijke aandacht tijdens alle oefeningen.
  • Een energieke summercamp waarbij je opgeladen naar huis gaat.