Dagcursus grondbeginselen NLP

Haal meer uit je business met NLP

Direct inschrijven


certificatie-medaille-usp3x

IANLP, CRKBO & NVNLP erkend!

+1.000 mensen gingen je voor!

euro-usp-fiscaal

Sinds 1 maart 2022 STAP-Budget mogelijk

Jij wil je als manager of ondernemer focussen op de groei van je organisatie. Maar vaak ben je teveel tijd kwijt, bijvoorbeeld aan het bijsturen van je team of trage klantgesprekken.


Als je dit ervaart, betekent het dat de connectie niet optimaal werkt. Wil je effectiever communiceren en sneller tot het gewenste resultaat komen? De sleutel ligt in het brein. Lees snel verder. 

De omgang met andere mensen -je team, je klanten, je prospects en ga zo maar door- wordt volledig vormgegeven door je communicatie. Om écht te weten hoe dit werkt en hoe je hierop effectief invloed uitoefent, moet je weten hoe de hersenen werken.


Op za 22 april 2023 (van 10:00-17:00) ga jij, samen met o.a. Milan Somers, oprichter van Response Instituut, in één dag volledig de diepte in. Aan het einde van deze dag wéét jij hoe hersens werken én hoe je de workflow van je organisatie naar je hand zet. Start vandaag nog met verdienen wat je werkelijk waard bent.


Klik op de knop en lees snel verder!


Ja, ik wil meer weten.

Ben je er klaar voor?

Je wilt meer effect met minder moeite. Je wilt meer tijd overhouden voor je bedrijf, voor jezelf en voor leuke dingen. Je wilt gefaciliteerd worden door je team en je wilt klanten die écht bij je passen en sneller met je willen samenwerken. 


Klopt dit? Leer dan nu de hersenwetenschap NLP! Aan het einde van deze eendaagse basiscursus:


  • Verkoop je jouw product of dienst makkelijker, doordat je sneller en helderder de basisbehoefte van je cliënt achterhaalt.
  • Communiceer je effectiever met je team, waardoor je veel meer tijd hebt om je op de primaire processen van je organisatie te focussen.
  • Bespeur je sneller tegenwerpingen en weerstanden en keer je deze makkelijker om naar de gewenste situatie.
  • Heb je sneller in de gaten hoe iemand denkt zodat je de situatie effectiever aanstuurt.
  • Heb je inzage en controle over denk-, doe- en voelprocessen, zodat je emoties, gedachten of gedrag makkelijker  beïnvloedt. Je leert zo bijvoorbeeld positieve emoties op te roepen tijdens een gesprek, presentatie of onderhandeling.
  • Maximaliseer je jouw eigen effectiviteit waardoor je meer tijd en energie ervaart.
  • Voel je je vrijer als ondernemer én als mens.
  • Heb je inzicht in hoe je daadwerkelijk verdient wat je waard bent.

Neem de volgende stap in je carrière: meld je aan voor deze unieke eendaagse cursus en open de deuren die nu nog voor je gesloten blijven.

Ik wil graag meer lezen

Trainer 1: Milan Somers

Milan Somers (1977), oprichter van Response Instituut, besefte op jonge leeftijd dat zijn negatieve zelfbeeld hem blokkeerde om het maximale uit zijn leven te halen. Hij was de regie kwijt en verdiepte zich uitgebreid in psychologische, filosofische en spirituele stromingen. Zo leerde hij hoe hij zijn diepste potentieel kon aanboren en ontplooien. De veranderingen die Milan onderging waren enorm en hij heeft er zijn missie van gemaakt anderen te leren volledig in hun kracht te staan, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen leiden.


Milans' ontwikkeling leidde niet alleen tot een gelukkiger leven als mens: ook zijn organisatie, Response Instituut, groeide exponentieel en is inmiddels een gevestigde naam op gebied van NLP- en hypnose. Hij heeft duizenden topsporters, coaches, ondernemers én managers begeleid het maximale uit hun carrière en leven te halen. 

Ik wil mij inschrijven 

Trainer 2: Jolanda Vos-Boom

Jolanda Vos-Boom gunt iedereen de mooiste en wellicht moeilijkste zoektocht die er is: de weg naar je hart. Van hieruit expressie geven aan jezelf is de sleutel om het maximale uit jezelf te halen en het leven te leiden dat écht bij je past. Als mens. Als manager. Als ondernemer. Zij heeft al meer dan honderden mensen begeleid bij hun ontwikkeling.


In haar eigen proces van zelfontwikkeling was voor Jolanda duidelijk wat ze écht wilde en dit was mensen in hun eigen kracht zetten. Haar missie werd duidelijk tijdens de opleiding tot NLP-er: zij wilde mensen leren om effectief te communiceren en ontwikkelen. Deze droom liet niet lang op zich wachten: inmiddels is Jolanda één van de meest bevlogen en succesvolle trainers van Response instituut. En ze tilt jou met liefde naar het hoogst haalbare niveau.

Wat zeggen anderen over deze cursus?

Testimonials

Response Instituut is voor mij een plek waar ik me welkom voel. En waar ik word uitgenodigd om meer en meer mezelf te zijn. Een uitnodiging die mij steeds dichter bij mezelf heeft gebracht en bij mijn cliënten, waardoor ik meer in mijn kracht kan staan en mag zijn. Milan, dank je wel dat je je jouw kennis en kunde met de wereld wilt delen! 
Aniek
NLP heeft me veel gebracht. Ik ben met een groep fijne mensen aan de slag gegaan met mijn doelen, overtuigingen, waarden en meer. Het is super praktisch, wat zorgt voor mooie inzichten van anderen. De opleiders zijn fijn in omgang en brengen de stof duidelijk over. Ik ben nieuwsgierig geworden naar de rest!Anouk
Bij aanvang van de training over NLP had ik geen idee wat ik kon verwachten. Maar tijdens de training kwam ik mezelf tegen, heb ik mezelf ontwikkeld en sta ik sterk en positief in het leven. De NLP training heeft me nieuwe inzichten gegeven en dat voelt als een verrijking.
Fabian

Vragen over zelfhypnose

NLP geeft je inzicht in hoe het brein en gedachten werken, waardoor jij jezelf maximaal leert ontwikkelen.

Je vindt bij Response Instituut de NLP- en hypnose-opleidingen waarmee je de controle over jouw leven (steviger) terugpakt. Niet alleen thuis, maar ook zéker op de werkvloer. Met NLP leer je de taal en geheimen van het brein. Je begrijpt waarom patronen en gedachten altijd terugkeren - of je zelfs saboteren.Belangrijker: je leert deze patronen doorbreken. Bij jezelf én anderen.


Stel je voor: je weet hoe het brein keuzes maakt, verlangens en angsten creëert en (de)motiveert. Dan heb je ook de kracht om er wat aan te veranderen. Leer nu negatieve overtuigingen bij jezelf en anderen  effectief te neutraliseren en om te draaien. Communiceer helder en effectief naar jezelf, je team, je klanten en je netwerk.

Ik wil meedoen! 

Wil jij je voor eens en altijd ontwikkelen in een skillset die je in staat stelt je eigen mindset én die van anderen positief te beïnvloeden? Voor een makkelijker en succesvoller leven?


Pak dan deze unieke kans en meld je nu aan!

gratis-workshop-nlp-hypnose-responseInstituut

NLP dagcursus: fysieke deelname

Dit krijg je:

- Wat is NLP: de basiskennis tot je brein;
- 3 krachtige NLP-overtuigingen die je verder helpen;

- De fundamenten voor krachtiger communicatie;
- Zes sleutels voor persoonlijke ontwikkeling;

- Kennis om negatieve overtuigingen te keren;

- Kennis om positieve gedachten en gevoelens te bekrachtigen;

- De skills om (non)verbale communicatie beter te begrijpen;

- Een groep gelijkgestemden om direct mee te oefenen en ervaringen te delen;

- Een handige hand-out met oefeningen om ook thuis te blijven groeien;

-Live begeleiding door bevlogen trainers;

- Toegang tot de online leeromgeving waar je ook de oefeningen terugvindt;

- Een replay van de dag, zodat je het op je eigen tempo nog eens kunt naleven.


📍 Response Instituut te Roermond
📌 op za 22 april 2023

10:00 - 17:00 uur

Investering: 49,97


*Slechts 50 plaatsen beschikbaar! Wees er snel bij.

NLP dagcursus: online deelname

Dit krijg je:

- Wat is NLP: de basiskennis tot je brein;
- 3 krachtige NLP-overtuigingen die je verder helpen;

- De fundamenten voor krachtiger communicatie;
- Zes sleutels voor persoonlijke ontwikkeling;

- Kennis om negatieve overtuigingen te keren;

- Kennis om positieve gedachten en gevoelens te bekrachtigen;

- De skills om (non)verbale communicatie beter te begrijpen;

-Live online begeleiding door bevlogen trainers;

- Toegang tot de online leeromgeving waar je ook de oefeningen terugvindt;- Een replay van de dag, zodat je het op je eigen tempo nog eens kunt naleven.

📍 Response Instituut te Roermond
📌op za 22 april 2023

10:00 - 17:00 uur

Investering: 9,97Als jij je nu aanmeldt krijg jij:

 • Toegang tot de online community.

 • Koffie, thee, fruit en versnaperingen (bij fysieke aanwezigheid).

 • Een opleidingsfolder (fysiek en digitaal).

 • Een veilige, respectvolle, familiare plek om te werken aan je ontwikkeling.

 • Werken met trainers die volledig up-to-date zijn met de nieuwste inzichten en technieken uit het werkveld.

Wil jij je voor eens en altijd ontwikkelen in een skillset die je in staat stelt je eigen mindset én die van anderen positief te beïnvloeden? Voor een makkelijker en succesvoller leven?


Pak dan deze unieke kans en meld je nu aan!

gratis-workshop-nlp-hypnose-responseInstituut

NLP dagcursus: fysieke deelname

📍 Response Instituut te Roermond
op za 22 april 2023

10:00 - 17:00 uur


*Nog maar een paar plekken beschikbaar! Wees er snel bij.

online-nlp-grondbeginselen-cursus

NLP dagcursus: online deelname

📍LiveStream via Zoom
op za 22 april 2023

10:00 - 17:00 uur


*Nu nog extra voordelig!