arrow_drop_up arrow_drop_down

Niels Wuijts

Hugo Arts, coach bij Response Instituut

Niels (1978) wordt gekenmerkt door rust, vertrouwen, schranderheid en veelzijdigheid. Hij heeft een scherpe waarneming en lef. Hij gaat voor de duurzame oplossing en volledigheid. Hij beheerst coaching als vakmanschap en is gespecialiseerd in systemisch werk en neurolinguïstisch programmeren (NLP). Hij heeft daartoe alle mogelijke opleidingen op dit gebied gevolgd en is internationaal gecertificeerd NLP trainer. Vanuit een veilige sfeer reflecteert hij subtiel en bewaakt het proces. Belemmerende overtuigingen en hardnekkige patronen worden blootgelegd en zo nodig aangepakt.

Als marineofficier heeft Niels jarenlang grote projecten en groepen in zeer lastige situaties geleid, nationaal en internationaal. Leiderschap is hem niet vreemd. En hij wist daar vanuit mensgerichte verbinding geweldige resultaten te boeken. Zijn integere, volhardende en authentieke houding, zijn ontwikkelde gevoel en ontladende humor maken hem sympathiek.

Niels zal altijd blijven strijden voor een gezond familiesysteem, waarbij de vader-zoonrelatie bijzondere aandacht verdient. Vanuit dat kader is hem ooit de naam ‘zachtmoedige krijger’ toebedeeld.

Niels houdt van de natuur en is ook in zijn element in een outdoor setting. Die combinatie maakt hem tot een vooraanstaand outdoorcoach in binnen- en buitenland voor bedrijven en particulieren. Hij geniet intens van dingen die vanuit schoonheid en puurheid ontstaan.

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies