🎞 Motiveren uit de kern

In deze video geef ik uitleg over motiverende gespreksvoering en leer je hoe je beter wordt in het motiveren van jezelf en van anderen. Deze theorie is onderdeel van een NLP-opleiding.

NLP geeft je inzicht in hoe je brein en gedachten werken, waardoor jij jezelf maximaal kunt ontwikkelen.

Response Instituut geeft mensen door haar NLP- en hypnose-opleidingen al 12 jaar de controle terug over hun leven. Met NLP leer je de taal en geheimen van je brein. Je begrijpt opeens waarom bepaalde patronen en gedachten altijd weer terugkeren of je zelfs saboteren. Met Neuro Linguïstisch Programmeren leer je deze patronen voorgoed om te zetten.


Je gaat zien waarom bepaald gedrag je  blokkeert bij het bereiken van je doelen. Je leert hoe jouw brein keuzes maakt, verlangens en angsten creëert en (de)motiveert.


De NLP Practitioner opleiding in Limburg geeft jouw de controle terug. Waardoor jij een nog leuker en gelukkiger leven creëert voor jezelf.


leer-nodige-kennis-emoties-energie

Voor wie is deze NLP Practitioner training geschikt?

Deze opleiding  is geschikt voor iedereen die toe is aan:


  • Efficiënter leren communiceren.
  • Mentaal en emotioneel groeien.
  • Oude gedrags- en denkpatronen doorbreken.
  • Spreken en communiceren zoals zij dat zelf willen.
  • Een (nóg) leuker leven. 


NLP wordt gebruikt in het bedrijfsleven, coaching, begeleiding, onderwijs, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, psychotherapie en sport. Of je nou in loondienst ben of ondernemer, de toepassingen en voordelen zijn eindeloos.


Om deel te nemen aan deze opleiding in Limburg dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een havo- of mbo-diploma.

Bekijk hier de video's van eerdere deelnemers