Video Aspect Ratio: 9:4

Moeiteloos Manifesteren 


Vergroot je manifestatie power door:
 • Quantum Hypnose
 • 100+ blokkades aan te pakken

 • certificatie-medaille-usp3x

  Samen 60 jaar ervaring in NLP, Hypnose, Coaching & Peak Performance

  +1.000 mensen gingen je voor!

  euro-usp-fiscaal

  Inschrijving voor het STAP aanmeldbewijs is niet meer mogelijk. kijk verder voor andere mogelijkheden

  Quantum Manifestatie is the Law of Attraction op Raketbrandstof

  Je bent een groots, oneindig en eeuwig wezen en je bent op aarde om

  te ontdekken wie je werkelijk bent. Je bent hier om van de rit te

  genieten en niet om jezelf het apelazarus te werken terwijl je je geluk

  opoffert.


  De Kracht van Manifestatie valt niet te ontkennen; iedereen kan

  zijn hele leven veranderen door overvloed, rijkdom, gezondheid en

  relaties aan te trekken. Je moet dromen over wat je wilt en dan

  geloven dat je kunt doen waar je van droomt om vervolgens je

  droom te verwezenlijken door erop uit te gaan en doen wat

  gedaan moet worden. Helaas werkt dit alleen als je jezelf niet

  saboteert en dat is de reden waarom voor velen de Wet van

  Aantrekkingskracht niet werkt. Dat gaan we nu versneld

  veranderen.

  Direct inschrijven

  Onze Onbewuste Spiegels 


  Roy Martina en Milan Somers aan het woord.

  'Ik ben door mijn vader geprogrammeerd om hard te werken om iets van mijn leven te maken en “iemand” te worden: succesvol worden en werken tot mijn pensioen om daarna te gaan genieten. Ik heb ondertussen 2 burn-outs gehad totdat ik erachter kwam dat dit niet mijn weg was. Als holistisch arts had ik technieken in huis om mensen van ziekte af te helpen; ik ontdekte dat het ook werkte voor andere zaken en heb een kleine 112 onbewuste blokkades gevonden die ons tegenhouden om succes met gratie, gemak en genot te creëren.'

  - Roy Martina


  'Ik ben net zoals Roy geprogrammeerd om succes te bereiken door hard werken, afzien, opoffering en bloed, zweet en tranen. Dat ging best goed; ik was trots op mijzelf. Ik bouwde een prachtig instituut (Response Instituut) waar ik mijn passie gebruikte om anderen met Hypnose en NLP te helpen op weg naar hun succes. Ik ben trots op wat ik heb gecreëerd en toch knaagde iets aan mij: ik wist dat dit niet ‘sustainable’ was en dat, ondanks de ondersteuning van mijn lieve vrouw, er een betere weg moest zijn. Toen kwam ik Roy tegen die mij onderwees in Quantum Hypnose. Het is onwennig maar ik zie nu al dat alles om mij heen verandert en dat ik meer en meer in de flow kom van moeiteloosheid. En wat ik geleerd heb, wil ik graag met je delen.'

  - Milan Somers


  Ik wil meer weten over de training

  Je hartenwensen zijn de raketbrandstof voor je succes.

  De gevangenis van pijnlijke conflicten en belemmerende overtuigingen en een minderwaardige visie over onze eigenwaarde verhinderen ons om onze droom van een gemakkelijk, gelukkig en vreugdevol leven in overvloed te verwezenlijken en creëren interne strijd, zelfopoffering en een schaarste-bewustzijn waardoor het heel erg moeilijk wordt om succes en financiële vrijheid te manifesteren. In Thailand wordt een jonge olifant met een dun touwtje vastgebonden aan een paal en kan zich niet bevrijden. Tig jaar later is het olifantje volwassen en is nog steeds vastgebonden met een dun touwtje. Het probeert zich niet eens los te rukken (zou het zo kunnen) omdat het gelooft dat het niet kan en dat geldt precies zo voor jou: jouw jeugdovertuigingen houden je gevangen in een systeem waar je je zo van kunt losmaken maar je weet niet hoe.

  Eerste manifestatie proces: doe deze training gratis

  Jouw gevangenis

  De gevangenis van pijnlijke conflicten en belemmerende overtuigingen en een minderwaardige visie over onze eigenwaarde verhinderen ons om onze droom van een gemakkelijk, gelukkig en vreugdevol leven in overvloed te verwezenlijken en creëren interne strijd, zelfopoffering en een schaarste-bewustzijn waardoor het heel erg moeilijk wordt om succes en financiële vrijheid te manifesteren. In Thailand wordt een jonge olifant met een dun touwtje vastgebonden aan een paal en kan zich niet bevrijden. Tig jaar later is het olifantje volwassen en is nog steeds vastgebonden met een dun touwtje. Het probeert zich niet eens los te rukken (zou het zo kunnen) omdat het gelooft dat het niet kan en dat geldt precies zo voor jou: jouw jeugdovertuigingen houden je gevangen in een systeem waar je je zo van kunt losmaken maar je weet niet hoe.

  Ben je nog in een coma?

  Je bent hier met een reden. Je wordt vroeg of laat wakker om te worden wat je werkelijk bent. Indien je worstelt met financiën, succes, power, zichtbaar zijn, je waarheid durven te spreken en je laat je tegenhouden door opinies van anderen dan ben je nog deels in coma. En jou uit deze coma halen, is wat we gaan doen tijdens deze 3-daagse training. Daarna zal jouw leven nooit meer hetzelfde zijn. Ben jij daar klaar voor?


  Wakker worden

  Jij gaat in deze 3 dagen ontwaken en losbreken van al je beperkingen (beperkende overtuigingen, trauma’s uit het verleden, emotionele gehechtheid) en deze transformeren in Manifestatie Kracht.


  112 beperkende overtuigingen oplossen in 3 dagen tijd

  D.m.v. onze technieken en ervaringen (gezamenlijk zijn we meer dan 60 jaar aan het coachen en mensen aan het helpen om in hun kracht te komen) gaan we in 3 dagen tijd alle lage manifestatie-frequenties uit je verwijderen.

  Iets voor mij?

  Quantum Wetenschap

  De snelste manier van manifestatie vindt plaats wanneer we zonder enige twijfel onze intenties en hartenwensen via hoge frequenties (vanuit ons hart) uitzenden. Door af te stemmen op de toekomst waar je die hogere frequenties onder de knie hebt en de persoon bent die je wenst te zijn, manifesteer je in een versneld tempo.


       

  De beste versie van jou is je Quantum Zelf

  5 Belangrijke wetten van aantrekkingskracht

  1. De Wet van Resonantie: hoe jouw frequenties af te stemmen op het leven en succes dat jij wilt.
  2. De Wet van Moeiteloosheid: hoe je zonder wilskracht maar juist met gratie, genot en gemak je droomleven kunt aantrekken.
  3. De Wet van Versnelling met hoge frequenties: hoe je uit gemakkelijker kunt manifesteren door je frequenties hoog te houden en hoe je synchroniciteit kunt vergroten, waardoor je manifestatiekracht vele malen groter wordt. We gaan je pijnappelklier afstemmen op de gouden frequenties (132 Hertz).
  4. De Wet van Magnetisme: je mate van bewustzijn creëert je realiteit ( in 3 dagen tijd vergroot je jouw intentiekracht en word je een bewuste creator).
  5. De Wet van Harmonie: alles draait om verbinding; in de Quantum manifestatiewetenschap is het hoe niet belangrijk omdat creatie gaat om het harmoniseren van wat je uitzendt en wat je aantrekt.

  Manifestatie is je herinneren wie je bent

  Je bent nu misschien sterk gehecht aan wie je denkt dat je bent en aan alle verschillende rollen die je speelt, waardoor je misschien je ware potentieel bent vergeten (Olifanten programmering). We gaan je laten herinneren wat en wie je bent, waardoor je verbonden wordt met je ware manifestatiekracht.

  Monkey Mind

  Onze ‘mind’ is moeilijk te focussen en ons onbewuste kraamt voortdurend onzin, kritiek en negativiteit uit, en herinnert ons eraan wat we allemaal niet kunnen. Dit is de “Monkey Mind”: we gaan die trainen zodat we ons realiseren dat we het potentieel hebben van een genie en dat we ons daarmee kunnen verbinden. Dan wordt wat we geloven dat onmogelijk is, realiteit.

  De beste versie van jou is je Quantum Zelf

  Door contact te maken met je Quantum Zelf (de meest geëvolueerde versie van jou) en alle aangeleerde conditioneringen los te laten, kun je je hart meer en meer openen en je manifestatiekracht vergroten.

  Krachtige Manifestatietechnieken

  We gebruiken verschillende technieken die je kunt gebruiken om jouw manifesterende kracht te vergroten. Deze helpen je gefocust te blijven en je intentie naar het Universum te brengen, en staan jezelf toe de overvloed te ontvangen die jou toekomt.

  Interactieve Visualisatie (Quantum T-Jumpen)

  Als je ooit hebt gedagdroomd, dan ken je al één van de stappen om een krachtige manifestator te zijn. Visualiseer wat je wilt. Voeg elk detail toe, ook hoe je je voelt. Dompel jezelf onder in de ervaring. In deze cursus leer je hoe je dit moet doen en hoe je daardoor de synchroniciteit gaat vergroten.

                   
  taking-ownership-slogan-response-instituut2x

  "Taking Ownership is onze belofte, 

  aan een ieder die binnenstapt bij Response Instituut."

  Power van Manifestatie 

  De kracht van manifestatie valt niet te ontkennen – iedereen kan zijn hele leven veranderen door overvloed, rijkdom, gezondheid en relaties aan te trekken. Je moet dromen over wat je wilt, geloven dat je kunt doen waar je van droomt en ten slotte je droom 

  verwezenlijken door erop uit te gaan en te doen wat gedaan moet worden. Helaas werkt dit alleen als je jezelf niet saboteert en dat is de reden waarom voor velen de Wet van Aantrekkingskracht niet werkt.


                     

  De kracht van manifestatie

  Helderheid over wat je wilt is primair

  De kracht van manifestatie is iets waar de mens door de eeuwen heen naar heeft gestreefd. Hoe krijgen we wat we willen? De meeste mensen weten al wat ze NIET willen en dat is hun belangrijkste focus. Denk er even over na welke consequenties dat heeft….

  Waarvoor gebruik je manifestatiekracht?

  Manifestatiekracht kun je voor van alles gebruiken. De één wil graag meer geluk of een spiritueler mens zijn; de ander wil graag een nieuwe auto, een betere job, een ander huis, meer aanzien of respect of gewoon meer geld om leuke dingen te kunnen doen.

  Alles is energie

  Het maakt daarbij niet uit wat het is dat je wilt. Of het iets materieels of niet-materieels is. Uiteindelijk is alles energie en komt het manifestatieproces op hetzelfde neer, ongeacht wat het is dat je wilt manifesteren.

  Het hoeft niet eens binnen je realiteit te liggen

  Zo kun je bijvoorbeeld iets realiseren dat misschien op dit moment ongrijpbaar of ver buiten je bereik lijkt. Het kan met deze techniek erop lijken dat onbereikbare dingen ineens voor je voeten liggen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is het te pakken.

  Ook als je nu niet veel hebt, kun je je leven veranderen.

  Stel, je hebt een doorsnee baant en elke maand kun je net rond te komen. Je bent aan het sparen voor een vakantie en je auto, die al 12 jaar oud is, begeeft het.
  Een reparatie van de auto kun je eigenlijk niet betalen en je weet dat er nog meer kapot kan gaan. Eigenlijk zou je een nieuwe auto moeten hebben, maar geld lenen is geen optie en je bankrekening staat al lang op rood en oranje. Wat nu?

  Het resultaat

  Met deze Training Moeiteloos Manifesteren leer je gebruik te maken van Quantum Wetten, die al duizenden jaren bestaan en waar de meeste mensen in onze moderne maatschappij geen weet van hebben.
  Je transformeert je leven snel in datgene hoe je het graag zou willen. En LIFE WILL NEVER BE THE SAME ANYMORE!!!

                   

  Voor wie?

  Deze training is voor jou bestemd: 

  • Indien je financiële stress ervaart, zowel wanneer dit voortdurend is als van tijd tot tijd.
  • Als je het redelijk tot goed doet maar diep van binnen weet dat je het veel beter kunt doen.
  • Als je jezelf saboteert op succes, zichtbaarheid, verkopen, public speaking, relaties, je praktijk, je business, enz.
  • Je bent een coach, therapeut, hypnotiseur, healer en je wilt meer uit je praktijk of leven halen.
  • Je wilt het verschil maken; een grotere impact hebben.
  • Je wilt financieel onafhankelijk worden maar je weet niet hoe.
  • Je weet dat je met Quantum Technieken grotere sprongen kunt maken in kortere tijd.
  • Het is tijd om een grote doorbraak te maken.
  • De lockdown heeft je een paar stappen achteruitgezet en je bent klaar voor iets nieuws.
  ik wil mij inschrijven! 


  Onze special  trainerguests: Briony, Baptist en Christine

  Briony 

  Briony is een visionair, internationaal ondernemer en Quantum Shift trainer. Ze is een expert in bedrijfs- en onderwijsinnovatie en leidt al meer dan vijf jaar samen met Roy ondernemers op in expansie en kwantumdenken. Ze richtte een vernieuwende basisschool op in België en was meerdere jaren directeur. Zij lanceerde de afgelopen 12 jaar verschillende initiatieven met evenementen tot 3000 bezoekers op het gebied van onderwijs en bedrijfsleven. Ze weet als geen ander hoe met je oorsprongsdroom te verbinden en deze dan versneld te realiseren.

  'Ik houd van het onmogelijke mogelijk maken en dit te faciliteren voor iedereen die een diepe droom heeft. Via Quantumdroomtechnieken heb ik de partner van mijn dromen, een prachtige woonplek op een Caribisch eiland en een internationaal trainings en financieel netwerk gemanifesteerd. Nu ben ik volop een nieuw concept voor eco-villages aan het co-manifesteren die een werkelijke verandering in onze maatschappij kunnen brengen. The sky is just the beginning.'.
  Baptist de Pape

  Baptist de Pape is auteur van de wereldwijde bestseller ‘The Power of the Heart.’ Ook is hij producent van de gelijknamige film. 


  Zijn nieuwe boek heet 'Leer Manifesteren Zoals Oprah en JK Rowling.'

  Hij laat in dit boek zien hoe Oprah Winfrey en J.K. Rowling het voor elkaar hebben gekregen om succes en overvloed te manifesteren. Beiden hadden een slechte startpositie in het leven, maar door te luisteren naar hun hart en ziel én door daadkracht hebben zij het leven gecreëerd dat werkelijk bij hen past. Daar is moed voor nodig, maar iedereen kan het. Baptist de Pape leert je goed te kijken naar het leven en de keuzes van deze inspirerende vrouwen, zodat ook jij het leven kunt manifesteren waarvoor je geboren bent.


  Christine Beijnen MSc.

  Christine neemt jou tijdens deze talk mee in het schrijven van jouw nieuwe ‘Money Love Story’. Hoe ziet jouw nieuwe toekomst eruit waarin jij financiële overvloed ervaart? Wie ben jij dan? Welke ervaringen heb je?
  Wist jij dat de versie van jou die al in financiële vrijheid leeft al bestaat? Als een potentie, als een frequentie in het kwantumveld. En dat jij met jouw eigen gedachten en emoties jouw energie daarop kunt afstemmen? En hoe vaker je dat oefent en herhaalt, hoe meer je het wordt. Dat is de wet.
  Ontdek een bewezen formule om jouw Money Love Story te manifesteren!

  #1 Manifestatie Expert

  Christine is de #1 Nederlandse Manifestatie expert en publieke spreker. Ze geeft les over moderne wetenschappen als kwantumfysica en neurowetenschappen. Ze legt daarmee een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en daarmee jouw energieveld (jouw frequentie) jouw werkelijkheid creëren. Ze heeft geleerd van de beste teachers van onze tijd: Dr. Joe Dispenza, Gabrielle Bernstein, Lynne McTaggert, Dr. Bruce Lipton en is PSYCK-K facilitator.In 2 jaar tijd hebben tienduizenden mensen haar bekende Abundance en Intentions Insta cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht, en zijn haar unieke meditaties duizenden keren verkocht. Ze was te gast in de Kukuru podcast, stond in de Libelle, Glamour, Talkies Magazine en Harpers Bazaar. Ze is Msc. in de Economie, afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Ze publiceerde haar wetenschappelijk onderzoek in een gerenomeerd internationaal journal.

  Je deelname aan deze training  terugverdienen!


  • De manier om je via STAP budget in te schrijven is niet meer mogelijk. Zorg dat je affiliate wordt lees hier beneden alles over ............
  • Verdien je jouw aanmelding terug door je als onze ambassadeur/affiliate aan te melden. Als je deze training bij anderen onder de aandacht brengt en iemand boekt via jouw affiliate link de Live training dan ontvang je 15% commissie. Voor iedere Online deelnemer die zich via jouw affiliate link aanmeldt ontvang je 35% commissie.  En…. je kunt je natuurlijk ook gewoon voor deze bijzondere en levens veranderende training aanmelden.


  We weten zeker dat je daar geen spijt van gaat krijgen.

  Inschrijvingen voor STAP Budget is niet meer mogelijk

  Kijk hieronder voor je reguliere inschrijving

  Regulier inschrijven

  Training Moeiteloos Manifesteren - Live

  📌 25 t/m 27 aug. 2022

  📍 Locatie nader te bepalen - afhankelijk van het aantal inschrijvingen.


  €995,-


   Training Moeiteloos Manifesteren - Online

  📌 25 t/m 27 aug. 2022


  💻 ONLINE via Live Stream


  €995,-


  Praktische informatie

  De training Moeiteloos Manifesteren zal plaatsvinden op  25 t/m 27 augustus 2022 van 10.00-17.00 uur. Momenteel wordt er ook gewerkt aan een toffe avond programma als verassing waaraan je kunt deelnemen!


  De locatie is nader te bepalen. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Hier wordt snel over gecommuniceerd zodra we meer weten.


  Deelname met of zonder STAP-budget: 

  Deelname aan de 3-daagse training Moeiteloos Manifesteren bedraagt 995 euro. Deelnemers krijgen 995 euro actiekorting wanneer zij het STAP-budget toegewezen krijgen om deel te kunnen nemen aan deze training. Mocht dit niet het geval zijn dan vervalt de 995 euro korting.

  Deelnemers die geen STAP-budget krijgen toegewezen, hebben de keus om hun inschrijving te annuleren. Wil de deelnemer nog steeds deelnemen zonder STAP budget dan bedraagt de prijs 995 euro. Hiervoor krijgen ze een nieuwe factuur.


  !!!!! Aanmelden voor een STAP aanmeldbewijs is niet meer mogelijk !!!!!


  Bij de training zit het volgende inbegrepen:

  - Koffie en thee en lekkers inclusief,  exclusief lunch.

  - Taal: Nederlands.

  - Live op een nader te bepalen locatie, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

  Online via LIVE stream: je kan lekker vanuit je huis meedoen.

  Bonus: 100-daagse Free Your mind training van Roy Martina t.w.v. 199,-