Masterclass Regressietherapie

 Lifechanging tool voor iedere coach of therapeut

Masterclass EFT (Emotional Freedom Techniques)

Start nu

1000+

mensen opgeleid

20

jaar ervaring

3

dagen opleiding

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een behandeltechniek die is gebaseerd op oude Chinese geneeswijzen en op de meer westerse, cognitieve methodiek. EFT wordt ook wel tapping genoemd vanwege het zachtjes tikken (tappen) op meridiaan-punten terwijl er korte zinnen worden uitgesproken.
 Waar EFT aanvankelijk werd uitgelegd als het corrigeren van een verstoring in het energiesysteem, weten we door recente onderzoeken dat EFT ingrijpt op belangrijke neurale processen. Daarmee neemt ook de interesse toe naar deze praktische en effectieve tool.

Emotional Freedom Techniques

Hypnosecoaching regressietherapie

Een belangrijk aspect van EFT is ‘acceptatie’ als in erkennen van wat er NU speelt; zowel emotioneel, als fysiek en mentaal. Een volgend kenmerk is het ‘loslaten’. Dit wil zeggen het letterlijk ontkoppelen van de emotionele lading van datgene dat je triggerde. Zonder deze emotionele lading, kun je nieuwe gezonde conclusies trekken over een situatie en anders reageren.
EFT is daarmee niet alleen een zeer effectieve methode om stress te reduceren, maar ook een methode die effectief helpt om overtuigingen te veranderen, gedragsverandering te bewerkstelligen en een palet aan klachten op te lossen. EFT is als tool in je praktijk te gebruiken, maar hèt grote voordeel is dat cliënten dit ook eenvoudig bij zichzelf kunnen toepassen. Daardoor is er direct meer regie over hun manier van reageren op het leven… en wordt het leven alleen maar mooier!

Dat wil ik!

Wat je leert

Direct ingrijpen in het emotionele brein

Het benutten van de kracht van je onderbewuste zonder praten en pillen 

Psychosomatiek

Wil je jouw cliënten iets meegeven waar ze écht wat aan hebben tussen de sessies door?

Minder stress, meer vrijheid

Eenvoudig, snel en effectief

Herken je dit?

 • Je werkt met mensen en beseft dat er niet één weg naar Rome is… je gebruikt verschillende gereedschappen om mensen te helpen herstellen of zich verder te ontwikkelen. 
 • Je stimuleert je cliënten om ook buiten de praktijkkamer hun verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven. Misschien geef je oefeningen mee of andere opdrachten waar zij zélf mee verder kunnen.
 • Je wordt zelf ook wel eens getriggerd in werk of privéleven. Je neemt je verantwoordelijkheid door met jezelf aan de slag te gaan, zodat jouw proces je cliënten niet in de weg hoeft te zitten.

Maak dan kennis met EFT, want dat is een heel praktische én effectieve methodiek met vele mogelijkheden:
 

 • Eenvoudig als ‘huiswerk’ mee te geven na de sessie.
 • Als tool in je praktijk op meerdere levels in te zetten; ook in combinatie met andere technieken. 
 • Prettig om zelf toe te passen als je getriggerd wordt in je eigen processen. 

Als jij werkt met mensen die..

 • Uit balans zijn.
 • Vastzitten in oude gedragspatronen.
 • Geen idee hebben hoe ze zichzelf of hun leven kunnen veranderen (óók als ze wél weten hoe het allemaal komt).
 • Meer grip willen krijgen op emoties zoals stress, angst, en onmacht.
 • Chronische gezondheidsklachten ervaren die samenhangen met stress.
 • Ook graag zélf aan de slag willen met hun leven tussen de consulten door..

Voor wie is de EFT Masterclass?

 • Professionele coaches die meer uit hun sessies wil halen dan met alleen praten bereikt kan worden.
 • Professionals die hun cliënten veiligheid willen bieden om met emotionele issues aan de slag te gaan zonder dat het hen hoeft te overweldigen.
 • Therapeuten en andere beroepen waarin de mens en haar ontwikkeling centraal staat: voor extra gereedschap tijdens én na de sessie. 
 • Coaches, therapeuten, trainers, opleiders en docenten die hun eigen triggers willen minimaliseren ten behoeve van een gezonde, effectieve en professionele relatie met hun cliënten.

Iedereen die cliënten heeft waarbij het wenselijk is dat de gebeurtenissen die nog invloed hebben op het gedrag en de respons van nu, geneutraliseerd worden, zodat er op een nieuwe, gezonde manier kan worden gereageerd. 

Na deze masterclass...

Na afloop van de masterclass ben je in staat om Emotional Freedom Techniques bij jezelf toe te passen en de beginselen aan je cliënt over te dragen zodat ook zij direct invloed uit kunnen oefenen op hun stress en emoties en (dus) ook hun gedrag. Indirect heb je daarmee ook invloed op de omstandigheden die in het leven worden aangetrokken…met EFT heb je een lifechanging tool in je vingers.

 

Trainster

Anita Eeltink

Anita's wortels liggen in de verpleegkunde. Ze werkte in de psychiatrie tot het haar daar te spannend werd door de vele agressie incidenten. Vanuit een innerlijke 'drive' ontwikkelde ze zichzelf middels diverse cursussen en trainingen waaronder NLP en coaching en ergens op die weg werd haar hart gegrepen door de kracht en de eenvoud van EFT. Sinds 2012 heeft ze in haar praktijk in Aalten al honderden mensen begeleid naar meer emotioneel evenwicht.

Data en locatie

Datum:

10 oktober 2020 van 10.00 - 17.00 uurLocatie

Roermond

Meld je nu aan voor slechts 195,- euro

Dit is inclusief studiemateriaal en gratis koffie, thee, fruit.

Betalen in termijnen is mogelijk. Neem hierover gerust contact op.