regressie-therapeut-oranje-flash

Masterclass

'Advanced werken met deelpersoonlijkheden’

Leer werken in deelpersoonlijkheden!

Direct inschrijven

krachtig_Gesprekken-conversationele_hypnose

Een deelpersoonlijkheid is een afzonderlijk aspect van je persoonlijkheid met een uniek en positief doel. Een deelpersoonlijkheid kan zich manifesteren door gedrag, emoties of gedachten. De manifestatie van een deelpersoonlijkheid kan bijdragen of afbreuk doen aan het positief functioneren van jou als persoon.


Veel psychologische stromingen maken gebruik van het werken met deelpersoonlijkheden. Ook grote namen als Sigmund Freud en Carl Jung spraken over deelpersoonlijkheden als zijnde de acteurs in jouzelf of de zogenaamde archetypen.


De masterclass ‘Advanced werken met deelpersoonlijkheden’ is een verrijking voor iedereen die meer wil weten over het werken met deelpersoonlijkheden, in het kader van coaching of louter voor persoonlijke ontwikkeling.

Waarom deelnemen aan deze masterclass?

De 3-daagse masterclass ‘Advanced werken met deelpersoonlijkheden’ is aanbevolen voor iedereen die meer diepgang wil creëren in het werken met deelpersoonlijkheden. In deze masterclass leer je bruggen van communicatie te bouwen tussen bewustzijn en onderbewustzijn.


Doeltreffend werken met deelpersoonlijkheden maakt innerlijke bronnen meer bereikbaar en betrouwbaar, en   vergemakkelijkt bovendien het oplossen van problemen bij jezelf en bij cliënten.

Wat leer je in de masterclass ‘Advanced werken met deelpersoonlijkheden’?

Tijdens deze 3-daagse masterclass leer je alle ins en outs die nodig zijn om te werken met deelpersoonlijkheden. Zowel theoretisch als praktisch verwerf je de nodige kennis en vaardigheden in de communicatie met deelpersoonlijkheden, om zo een verandering teweeg te brengen bij jezelf of bij anderen. Op het einde van de training:

Wetmatigheden en voorwaarden in acht nemen

Weet je welke wetmatigheden en voorwaarden je in acht moet nemen om te werken met deelpersoonlijkheden

Weet je wat je wel en niet moet doen bij delenwerk


Heb je geleerd hoe belangrijk het is om een gebalanceerd innerlijk systeem te bezitten, welke wetten hiervoor gelden en hoe je deze balans creëert

Deelpersoonlijkheden oproepen

Kun je deelpersoonlijkheden op verschillende manieren oproepen en weet je hoe je diepgang creëert in de communicatie

Weet je hoe belangrijk een pretalk vooraf is en uit welke onderdelen de pretalk minimaal moet bestaan

Heb je een stevige ‘Fair witness positie’ ontwikkeld: je neemt de houding aan van een onpartijdige, eerlijke getuige

Vergevingsproces begeleiden

  Kun je bij conflicten tussen deelpersoonlijkheden op diverse manieren een vergevingsproces begeleiden

  Heb je de kracht van Big Mind ervaren en weet je deze te gebruiken

  Gebruik je met gemak tijdslijnen in relatie tot vorige levens en toekomstige deelpersoonlijkheden

  Kun je communiceren met de deelpersoonlijkheden die aan de basis liggen van psychosomatische klachten en ben je in staat om een positieve verandering in te zetten


  Hoe is de masterclass opgebouwd?

  De masterclass ‘Werken met deelpersoonlijkheden’ neemt drie dagen in beslag. De masterclass kan als een afzonderlijke training gevolgd worden, maar is ook opgenomen in het programma van de erkende 38-daagse opleiding tot hypnosecoach.


  De cursus start met een bespreking van de wetmatigheden en voorwaarden in het werken met deelpersoonlijkheden. Vervolgens komen diverse communicatietechnieken en de pretalk bij deelpersoonlijkheden aan bod. De masterclass belicht verder de fair witness positie, werken met vergeving en de kracht van Big Mind. Op het einde van de cursus verdiepen de deelnemers zich in de communicatie met deelpersoonlijkheden gericht op het verhelpen en voorkomen van  psychosomatische klachten.

  Gebruikmaken van het STAP-Budget?

   Goed nieuws! Vanaf 2 januari 2023 kun je van de overheid een subsidie krijgen van €1000 euro per jaar om jezelf te ontwikkelen, namelijk het STAP-budget.

   STAP staat voor ‘Stimulering Arbeidsmarkt Positie’. Met deze subsidie wil de overheid scholing toegankelijker maken en iedereen de kans geven. 


   Ben je geïnteresseerd in het STAP-budget of wil je graag meer informatie? Klik dan op onderstaande button. 

  Onze belofte:

  Opleidingen gericht op o.a. het vergroten van de algemene inzetbaarheid, basisvaardigheden en gericht op het vergroten van beroep specifieke vaardigheden                                                                        


  Onze focus ligt op:

  • Verbeteren van zelfmanagement.
  • Verbeteren van sociale vaardigheden.
  • Efficiënter managen van mensen en taken.
  • Verbeteren van innovatieve en analytische vaardigheden waarmee je efficiënter leert communiceren met jezelf en een ander.
  • Mentaal en emotioneel groeien. Zodat je in korte tijd grote stappen zet in je ontwikkeling - en je capaciteiten maximaal kunt inzetten.
  • Richting vinden. Zodat je als geen ander weet wie je bent, wat je kan en waar je gelukkig van wordt.
  • Controle over denken, doen en voelen. Zodat je emoties, gedachten of gedrag kunt oproepen en inzetten op het gewenste moment. Denk maar aan zelfvertrouwen, creativiteit, focus of discipline.
  • Keuzes maken uit durf in plaats van angst? Jij definieert je doelen en bereikt wat je wilt bereiken.
  • Iets nieuws of werken aan je professionele werkzaamheden en of carrière.                 

  Doelgroep:

  • (Potentiële) ondernemers.
  • Carrière switchers, (tweede) carrière.
  • Mensen met professionele ambities.
  • Professionals werkzaam op het gebied van de cursus.

         

  Onze trainingen zijn opgebouwd:   

  • Meer dan 80% Klassikaal en de rest is er mogelijkheid tot individuele begeleiding door mentoren aanwezig tijdens lesdagen, bij enkele opleidingen voor voor enkele uren ruimte voor individuele begeleiding buiten de lesuren.

  Bewijs van deelname:

  • Bij al onze opleidingen ontvang je een bewijs of certificaat van deelname. 

  Om deel te nemen aan deze opleiding in Limburg dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een havo- of mbo-diploma.

  Voor wie is deze masterclass bestemd?

  Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die actief is als therapeut, psycholoog of coach en die vanuit professioneel standpunt geïnteresseerd is in het werken met deelpersoonlijkheden. De masterclass staat ook open voor mensen die voor persoonlijke doeleinden willen leren communiceren met hun eigen deelpersoonlijkheden. Voorkennis in het werken met deelpersoonlijkheden is geen must, maar wel een voordeel. Om deel te nemen aan de masterclass moet je minstens achttien jaar oud zijn, de Nederlandse taal beheersen en minimaal een mbo werk- en denkniveau bezitten.

  Data en locatie

  Advanced werken met deelpersoonlijkheden

  nlp-opleidingen-persoonlijkegroei

  Advanced werken met deelpersoonlijkheden

  Eindelijk dé opleiding gevonden, waarmee ik verandering teweegbreng bij mijn cliënten in het eerste gesprek al! Met de geleerde gesprekstechnieken heb ik mijn cliënten direct laten beginnen aan hun eerste echte transformatie: de beslissing om daadwerkelijk te veranderen!
  Diana

  645 euro

  Meld je nu aan!

  Dit is inclusief studiemateriaal en gratis koffie, thee, fruit.

  Betalen in termijnen is mogelijk. Neem hierover gerust contact op.

  TIP: sinds 1 maart 2022 is als particulier subsidie STAP-Budget aan te vragen. Voor zelfstandigen blijven opleidingskosten ook in 2022 fiscaal aftrekbaar!