nlp-practitioner-limburg-training

Onze een eendaagse NLP grondbeginselen

Zowel Live als ONLINE te volgen

Onze eendaagse kennismaking grondbeginselen met NLP 

Waarom je NLP wilt leren?


  • Je wilt belemmerende overtuigingen uit het verleden opruimen.
  • Je wilt effectiever communiceren en krachtiger overkomen.
  • Je wilt de controle over je leven terugkrijgen.
  • Je wilt heldere doelen leren stellen en deze bereiken.
  • Je wilt controle krijgen over je emoties.
  • Je wilt duidelijk en standvastig kunnen zijn naar jezelf en de buitenwereld over wat jij wilt.
  • Je wilt iemand gratis meenemen dan mag dat, laat het ons wel weten bij inschrijving.

Wat is NLP? 

Nog nooit werd er zo’n groot beroep gedaan op ons brein dan in de tijd waarin we nu leven. Vierentwintig uur per dag worden we bestookt met informatie, vragen en verwachtingen. Het geeft je soms het gevoel op drift te zijn. Het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je je persoonlijke doelen volkomen uit het oog verloren bent. 


Neuro Linguïstisch Programmeren kan je de controle teruggeven. NLP leert je technieken waarmee je kunt onderzoeken hoe het menselijke brein werkt. Hoe het denkt, hoe het verlangens en angsten ontwikkelt, hoe het doelen en motivaties creëert. Maar ook hoe het net zo hard weer blokkades opwerpt die je ervan weerhouden die doelen te bereiken. 

Ontdek je eigen brein

NLP leert je niet alleen hoe die wispelturigheden van het brein werken, maar vooral ook hoe je die kunt omkeren. Hoe jij weer de controle over de werking van je brein terugkrijgt en je je leven weer naar jouw hand kunt zetten. 

Waarom deelnemen aan een training NLP

Leer de geheimen van jouw brein

Alles wat je doet is gebaseerd op communicatie. Met anderen, maar vooral met jezelf. Met NLP leer je de taal en geheimen van je brein.


Je gaat begrijpen
  • Waarom bepaalde patronen in je gedachten altijd weer terugkeren en je tegenwerken.
  • En hoe je deze patronen voorgoed om kunt omzetten zodat ze je vooruithelpen.
Tijdens de eendaagse NLP-proeverij leer je hoe je effectief met jezelf en anderen communiceert. Je ervaart hoe belemmeringen uit het verleden geen obstakel meer voor je zijn. Met deze training krijg je vat op je emoties en leer je hoe je brein en gevoelens samenwerken en hoe jij ze kunt sturen, in plaats van andersom. Je creëert een krachtiger zelfbeeld en je weet weer hoe je de controle over je eigen leven kunt voeren. Met andere woorden: je realiseert jouw droomleven


Voorlopig is er géén NLP Proeverij van een dag maar wel de

gratis NLP workshop 


Wat je leert bij de NLP training

Introductie in NLP

Een introductie in NLP,  NLP als communicatiemodel en persoonlijke ontwikkeling met NLP 

Communicatie patronen

Uitleg over patronen tijdens de communicatie  

Ervaringen betekenis geven

Uitleg over hoe je betekenis geeft aan je ervaringen  

Heldere doelen

Heldere doelen leren stellen en deze bereiken 

Krachten in jezelf

De krachten in jezelf herkennen en gebruiken 

Lichaamshouding

Door middel van je lichaamshouding jouw krachten activeren 

Verschillende invalshoeken

Hoe je uit een meningsverschil of conflict kunt komen door het vanuit verschillende invalshoeken te bekijken

NLP heeft mij de tools gegeven om effectiever te communiceren en mijn boodschap beter over te brengen aan mijn team!
Joris Penders - Manager logistiek
Ontrafel de geheimen van je brein

Hoe is deze dag  opgebouwd?


De training is zo opgebouwd dat je in één dag een maximum leert aan vaardigheden en technieken.


In de ochtend staat NLP als communicatiemodel centraal. Je krijgt inzichten in de communicatie en de belevingswereld van jezelf en de ander. In de middag staat persoonlijke ontwikkeling met NLP centraal. De focus ligt dan op het activeren van het brein, je krachten in jezelf herkennen en gebruiken en het activeren en ervaren van positieve gevoelens.  

Méér dan een eendaagse training

De training is zeer praktisch van aard, waardoor je onmiddellijk een effect merkt. Naast de theoretische uitleg staan er veel oefeningen op het programma. NLP leer je vooral door te doen. Soms voer je deze oefeningen samen uit met de andere deelnemers en/of onder begeleiding van de trainer. Tussendoor worden er ook regelmatig break states en rust momenten ingelast. Ten slotte is er ook héél veel tijd voor persoonlijke vragen. 


Wat cursisten zeggen over onze trainingen

Een plek waar ik me welkom voel
Response Instituut is voor mij een plek waar ik me welkom voel, zoals ik ben. En waar ik word uitgenodigd om meer en meer mezelf te zijn. Door de NLP-proeverij ben ik meer in mijn kracht gaan staan. Response Instituut, dankjewel dat jullie jouw kennis en kunde met de wereld willen delen!
Aniek
Fijne omgeving!
Ik heb al veel trainingen bij dit instituut gedaan. Fijne omgeving en heel goede begeleiding. Zeer aan te bevelen. Fijne mensen.

Rob

Een echte aanrader!
Geen 'standaard' instituut met mooie zienswijze en manier van opleiden. Voelt als een warme familie met veel aandacht voor jou als persoon. Gratis workshops om zelf te proeven of het bij je past. Aanrader!Monique
Al jaren goede ervaringen
We volgen hier al verschillende jaren wat cursussen. Het voelt als thuis komen. We zijn binnen gekomen en nooit meer weggegaan. De manier waarop Milan bijvoorbeeld les geeft, op zijn eigen manier met wat humor en voorbeelden uit eigen ervaringen. Je durft daar echt jezelf bloot te geven een en nieuwe weg in te slaan. Laatst zelf aan ons personeel van Arika Kozijnen / Arika Veranda een eigen NLP trainingsdag gegeven. Wat heerlijk om te doen. Je krijgt er zoveel voor terug. Ons leven zo mooi verandert door NLP.
Kapili

Absoluut de beste keuze

Ik kom zelf uit Purmerend en voor mij was de keuze en opleiding te volgen bij het Response Instituut een bewuste keuze gemaakt, door mijn onderbewustzijn! Deze gaf mij het gevoel, signaal dat, dat was wat ik zocht en ik had al heel snel door dat, dat juist was... de warmte, hartelijkheid, rust omgang en goede uitleg, begeleiding, alles voelde als een warme deken, voelde als een plek waar ik me thuis voelde... de juiste stap om te nemen om mezelf verder te ontwikkelen. Milan en Jan als trainers, jullie waren top, Roos en Tanja als assistenten, bedacht voor alle hulp en feedback... Ik heb een hoop geleerd van jullie allemaal! Dank je wel... Op naar het examen en zeker een volgende opleiding
jeroen-logo
Raymond

Voor wie is deze training? 

NLP is voor iedereen die heldere doelen in zijn leven na wilt streven en waar wilt maken. Of je het nu doet om helder te kunnen communiceren met jezelf, met anderen of binnen je werk, NLP geeft je de mogelijkheid daartoe. Ook wordt NLP veel toegepast door coaches in het begeleiden van mensen. 


Om deel te kunnen nemen moet je 18 jaar of ouder zijn en moet je in het bezit zijn van een havo- of mbo-diploma.

Data & Locatie

22 april LIVE

📍Roermond

📆 zaterdag 22 april

⏱ 10.00 - 17.00 uur

Investering  49,77


22 april  ONLINE

📍Roermond

 📆 zaterdag 22 april

⏱ 10.00 - 17.00 uur

Investering   9,97