nlp-practitioner-limburg-training

“Creating change in the blink of an eye”

Beleef IEMT in 2 uur. Lees hieronder verder...

nlp-practitioner-avond-training-limburg-geschikt
Gratis

Live IEMT proeverij binnen kort ben je erbij!

Tijdens deze gratis workshop krijg je een beleving en een inkijk in de inzichten van IEMT en doe je verschillende ontdekkingen. Je gaat tijdens deze proeverij ervaren hoe:


  • Je heel snel negatieve emoties kunt verminderen.
  • Je ontdekt depressie en angst effectief aan te pakken.
  • Je werkt met PTSS zonder dat de cliënt heel het trauma hoeft te herleven.
  • Je het principe van het IEMT-basispatroon en de 5 patronen van chroniciteit in elkaar zit.
  • En nog veel meer. 

De IEMT-proeverij wordt op dit moment nog gepland voor na de zomervakantie hou de website in de gaten

Integral Eye Movement Therapie (IEMT) is een verrassend snelle en effectieve therapie die positieve verandering creëert op het vlak van ongewenste emotionele- en identiteitsimprints. Het IEMT model omvat een combinatie van structuren en biedt een frame om de volledige probleemervaring aan te pakken, zelfs als deze niet in taal kan worden uitgedrukt. Door onder andere het uitdagen van bepaalde patronen en het gebruik van specifieke oogbewegingen worden er nieuwe verbindingen in de hersenen gemaakt. Hierdoor vindt er verandering plaats op neurologisch niveau.


Voor wie?

Deze proeverij is ontworpen om je te laten proeven wat IEMT betekent en wat voor enorme impact IEMT heeft op gedrag, inzichten, patronen en gevoelens.


Door deel te nemen aan deze proeverij neem je de stap om de wereld van IEMT te gaan ontdekken. Hanneke Vervoort zal op haar unieke manier van teachen jullie meenemen in een prachtige metafoor.


Om deel te kunnen nemen moet je 18 jaar of ouder zijn en moet je in het bezit zijn van een havo- of mbo-diploma.

Hanneke is al meer dan 12 jaar actief op het gebied van NLP en hypnose.
 Van jongs af aan is ze al gefascineerd door het gedrag van mensen en de onderlinge dynamieken die zich afspelen in het contact tussen mensen. 
Om een sterke basis te ontwikkelen is zij opgeleid als Trainer NLP door Eric Schneider en als Trainer HNLP & Brain-Based Leadership door John Overdurf. Gedreven door continue groei en ontwikkeling volgde Hanneke nog een scala aan extra NLP en hypnose trainingen bij o.a. Richard Bandler, David Shepard, Anthony Robbins, Stephen Gilligan
.


Door de jaren heen verdiepte Hanneke zich steeds meer in de patronen die mensen vastzetten en weerhouden te bewegen in de richting die ze willen en verlangen; de “Stuck States.” Haar streven is dan ook om mensen hieruit los te laten komen zodat ze meer keuzevrijheid en vindingrijkheid ervaren. “Core-Change” is hierin voor haar het sleutelwoord.


Ze specialiseerde ze zich in IEMT en werd als trainer erkend door Andrew Austin, de grondlegger van deze methodiek. Hieruit ontstond een samenwerking met Austin en werd ze ook contactpersoon voor “the Association of IEMT Practitioners” in Nederland en België.
 Naast de IEMT-trainingen verzorgt Hanneke ook trainingen in “The Core-Transformation Process” waarvoor ze de officiële licentie kreeg van Connirea Andreas.

Data en locatie