jan-janssen-coach-response-instituut-limburg-hypnose

Jan Janssens

Gecertificeerd hypnosecoach

jan-janssen-response-instituut-limburg

Hey Jan, vertel eens iets over jezelf

Vooruit dan maar! Ik ben Jan Janssens. Lekker dubbel hè?

Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in hypnose. Dat is allemaal begonnen tijdens mijn jeugd; ik zag een hypnose-show op tv en dat wekte mijn interesse.  Nu, 20 jaar geleden ging ik me daadwerkelijk met hypnose bezighouden. Het werd een vast onderdeel van mijn leven.

Ik volgde hypnosetrainingen bij Wolfgang Künzel, in Duitsland een zeer befaamd hypnotiseur. tevens ben ik via het Atlantic Hypnosis Institute bij Sean Michael Andrews (in België), the fastest Hypnotist, ter wereld in de leer geweest. Conversationele hypnose, als Mastery en voor Professionele Hypnotherapie en nog vele andere hypnose technieken heb ik geleerd van Igor Ledochowski. Alle uren die er in een dag over zijn, steek ik in verfijning van mijn expertise en in het ontwikkelen en verbeteren van trainingen en opleidingen.


In eerste instantie wilde ik hypnose ook gebruiken als entertainment, maar al snel kwam ik erachter dat het veel meer dan amusement is.  


Gaandeweg ging ik me meer en meer specialiseren, zodat ik met hypnose mensen kon ondersteunen met het bereiken van levensdoelen & het verhelpen van allerlei psychosomatische klachten.    Wat zeggen anderen over Jan Janssens?


"Dankzij vriendelijke benadering en goede resultaten wordt Jan veel gevraagd om mensen bij te staan met behulp van hypnose. Sinds 2012 geeft Jan ook hypnosetrainingen bij het Response Instituut. De kennis die hij opdeed tijdens al zijn hypnosesessies draagt hij op een unieke manier over tijdens deze diversiteit aan trainingen."