Jammer dat je niet fysiek aanwezig kunt zijn bij de workshop NLP op 1 september.

We willen natuurlijk niet dat je hierdoor de kans mist om de kracht van NLP te ervaren. 

Daarom hebben we twee mooie alternatieven voor je.

1. Gratis webinar NLP

2. De Online Live training NLP

Lees meer over de Online Live training NLP
Al 987 mensen gingen je voor

Online Live Training NLP

  • Je wilt belemmerende overtuigingen uit het verleden opruimen.
  • Je wilt effectiever communiceren en krachtiger overkomen.
  • Je wilt de controle over je leven terugkrijgen.
  • Je wilt heldere doelen leren stellen en deze bereiken.
  • Je wilt controle krijgen over je emoties.
  • Je wilt duidelijk en standvastig kunnen zijn naar jezelf en de buitenwereld over wat jij wilt.
Bekijk de startdata 
conversationele-hypnose-foto-32x

Wat is NLP?

Nog nooit werd er zo’n groot beroep gedaan op ons brein dan in de tijd waarin we nu leven. Vierentwintig uur per dag worden we bestookt met informatie, vragen en verwachtingen. Het geeft je soms het gevoel op drift te zijn. Het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je je persoonlijke doelen volkomen uit het oog verloren bent. 


Neuro Linguïstisch Programmeren kan je de controle teruggeven. NLP leert je technieken waarmee je kunt onderzoeken hoe het menselijke brein werkt. Hoe het denkt, hoe het verlangens en angsten ontwikkelt, hoe het doelen en motivaties creëert. Maar ook hoe het net zo hard weer blokkades opwerpt die je ervan weerhouden die doelen te bereiken. 


Waarom deelnemen aan de online live training NLP

800x800-bewustzijn-onderbewustzijn-zelfhypnose2x

Leer de geheimen van jouw brein

Alles wat je doet is gebaseerd op communicatie. Met anderen, maar vooral met jezelf. Met NLP leer je de taal en geheimen van je brein. Je gaat begrijpen waarom bepaalde patronen in je gedachten altijd weer terugkeren en je tegenwerken. Maar ook hoe je deze patronen voorgoed om kunt omzetten zodat ze je vooruithelpen.


Tijdens de eendaagse online live training NLP leer je hoe je effectief met jezelf en anderen communiceert. Je ervaart hoe belemmeringen uit het verleden geen obstakel meer voor je zijn. Met deze training krijg je vat op je emoties en leer je hoe je brein en gevoelens samenwerken en hoe jij ze kunt sturen, in plaats van andersom. Je creëert een krachtiger zelfbeeld en je weet weer hoe je de controle over je eigen leven kunt voeren. Met andere woorden: je realiseert jouw droomleven. 

We geven je graag direct toegang tot deze effectieve hoogstaande  opleiding met het gemak vanuit je eigen woonkamer!

heidi-testimonial

Het was een geweldige dag. Het was heel leerzaam. Geen moeilijke termen, gewoon Jip-en-Janneke-taal. Ik kreeg de bevestiging om mijn hobby weer op te pakken en als ik wil stoppen, dat dit ook kan. Dit gebeurde namelijk. Ik ben echt overtuigd van de kracht van NLP. Hartelijk bedankt voor de fantastische dag!

Heidi

leer-nodige-kennis-emoties-energie-1

Hoe is de training opgebouwd?

Vooraf de online training krijg je informatie toegestuurd, zodat je met deze training makkelijk kunt meedoen. De training is zo opgebouwd dat je in één dag een maximum leert aan vaardigheden en technieken.


In de ochtend staat NLP als communicatiemodel centraal. Je krijgt inzichten in de communicatie en de belevingswereld van jezelf en de ander. In de middag staat persoonlijke ontwikkeling met NLP centraal. De focus ligt dan op het activeren van het brein, je krachten in jezelf herkennen en gebruiken en het activeren en ervaren van positieve gevoelens.  
convhypnose-hoe_is_de-opleiding-conversationele_hypnose-opgebouwd-2x

Méér dan een online training

Na 1 dag ben je zo vertrouwd met je eigen onderbewustzijn, dat je bij NLP optimaal geniet van alle mooie kwaliteiten en talenten die je bezit. Geen negatieve gedachten of gevoelens meer, maar volop kiezen voor jezelf omdat je jezelf de moeite waard vindt.


Het blijft echter niet bij 1 opleidingsdag. Je krijgt nog veel meer. Naast de training voor slechts € 65 euro, ontvang je het volgende er gratis bij:

 • 1 maand lang gratis toegang tot meer dan 40 meditaties; 
 • 5 Video’s voor een krachtige, effectieve communicatie.

Wat Cursisten Zeggen Over Onze Online Trainingen

De beste investering

Hypnose heeft mij ontzettend veel gebracht, meer dan ooit verwacht. Het nuttigste is dat ik nu snap hoe mijn gevoel werkt en hoe ik ongewenste gedachten, gevoelens en gedrag op een hele makkelijke en praktische manier kan veranderen. Hypnose is echt de beste investering in mijn leven!"
Julia

Weg met negatieve patronen

De online trainingen van Response Instituut hebben mij al veel gebracht & heel erg geholpen op verschillende gebieden die ik niet had voorzien. Ik kan nu belemmerende patronen en overtuigingen doorbreken met de opgedane inzichten van hypnose. 

Diana-Hypnose-coach-opleiding-recensie-response-instituut
Diana
Altijd een fijn gevoel
Altijd een welkom gevoel, als je er binnen komt. Fijne locatie en fijne lieve mensen.
Petra
Ik kwam dichter bij mezelf 
Response instituut is voor mij een plek waar ik me welkom voel, zoals ik ben. En waar ik word uitgenodigd om meer en meer mezelf te zijn. Een uitnodiging die mij in de hypnose opleidingen steeds dichter bij mezelf heeft gebracht, waardoor ik meer in mijn kracht kan staan en mag zijn. Milan, dankjewel dat je jouw kennis en kunde met de wereld wilt delen.
Aniek

Echte aanrader!

Geen 'standaard' instituut met mooie zienswijze en manier van opleiden. Voelt als een warme familie met veel aandacht voor jou als persoon. Gratis workshops om zelf te proeven of het bij jou past. Aanrader!
Cor
conversationele-hypnose-foto-32x

Voor wie is deze training? 

NLP is voor iedereen die heldere doelen in zijn leven na wilt streven en waar wilt maken. Of je het nu doet om helder te kunnen communiceren met jezelf, met anderen of binnen je werk, NLP geeft je de mogelijkheid daartoe. Ook wordt NLP veel toegepast door coaches in het begeleiden van mensen. 
Bekijk de startdata 

Data en locatie

juni & juli 2021

Online

zaterdag 10.00 - 17.00 uur

sept & okt 2021

Online

vrijdag 10.00 - 17.00 uur

nov & dec 2021

Online

zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Start nu direct met de Online Live Training NLP

 1 daagse online training en toegang tot vele extra's waaronder meer dan 40 meditaties. Voor maar €65,-!