Quantum Power Challenge

De eerste editie is helaas al van start gegaan.

Zet jezelf via onderstaande knop op de interesselijst voor de volgende challenge!

Wat is Quantum Jumping?

    Quantum Jumping maakt gebruik van parallelle tijdslijnen in het Quantum Veld waarbij je in contact kunt komen met je Quantum Zelf. Deze Quantum Zelf is de versie van jou op een andere tijdslijn die reeds leeft zoals jij verlangt. In Quantum Hypnose zeggen we dan dat deze Quantum Zelf in een verhoogde frequentie zit en reeds alles realiseert.


    Wil je creëren dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten en dat is wat Quantum Jumping doet.

Lees wat anderen zeggen

Je weet dat er meer in je zit maar soms lukt het gewoon even niet.

Quantum Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren. Het gaat verder dan meditatie en welke vorm van persoonlijke ontwikkeling dan ook. Het brengt verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar en geeft je raketbrandstof om authentiek te zijn en jouw droomleven te creëren. Neurowetenschap, hypnose en spiritualiteit worden met elkaar gecombineerd.


Je kent het wel. Je weet heel goed wat je wilt maar je sabotagepatronen zijn hardnekkig en blijven op de een of andere manier terugkomen. In Quantum Jumping combineer je 2 intelligenties, je onderbewustzijn en het Quantum Veld waarbij vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen voorgoed vaarwel zegt.

Je komt vervolgens op de interesselijst te staan voor de volgende Quantum power challenge!

Testimonials

Roy en Milan waren geweldig. Wat een energie en verbinding. Mijn hart staat open. Nu zo houden, jumpen, laten stromen in vertrouwen, etc. Wat een onwijs mooie duo zijn jullie twee samen. Jullie zetten samen mooie dingen neer. So thank you Milan and Roy for being you. En keep on going! 
Carla
Ik heb enorm van Milan genoten! Zijn passie, kracht, humor vooral en de manier waarop hij de seminars heeft gepresenteerd. Machtig mooi. Ik heb tijdens de door zijn begeleide hypnosesessie geweldig helende beelden mogen zien en voelen. Dank je wel daarvoor.
Anita
Mijn innerlijke wijsheid is wakker gemaakt en ik Her-inner me weer waarom in deze tijd geboren. Door Roy heb ik mijn missie weer gevonden en kan ik mijn missie gaan uitvoeren met trots en gratie. Ik ben ontwaakt.


Dikke merci.

Beau

Hoe ziet de Quantum Power Challenge eruit?

De Quantum Power Challenge

Video vooraf

Zodra je je aanmeldt krijg je van ons een video toegestuurd waarin meer uitleg gegeven wordt over Quantum Hypnose. Deze video is je voorbereiding zodat je helemaal klaar bent om Quantum Jumps te maken.

5 Quantum Jumps

5 dagen lang van 5.30 – 6.15 uur ’s morgens doen we online live een Quantum Jump. Dit gebeurt via Zoom. De reden hiertoe is dat je pijnappelklier op dit tijdstip nog vol actief is en je melatoninegehalte hoog. Hierdoor wordt de toegang tot het Quantum Veld vele malen makkelijker. Daarnaast is dit een mooi moment om ME-TIME te hebben waarbij je niet gestoord wordt door de triggers van buitenaf.

Dagelijkse challenges

De Quantum Power Challenge bevat elke dag een uitdagende challenge. Deze challenges zijn bedoeld om uit je comfortzone te komen. Hier ligt de daadwerkelijke verandering. Verandering zit namelijk niet in het denken over thema’s maar juist door in actie te komen. De challenges zijn leuk, uitdagend en uiteraard soms confronterend. Juist door alle challenges te doen, ga je je eigen sabotagemechanismen blootleggen. Je leert je bewust te worden hoe jij jezelf tegenhoudt en activeert om iets te bewerkstelligen.

Screensaver

Elke dag krijg je een mantra die hoort bij het thema van de dag. Een mantra is een woord, een korte zin of een gebed. Het zijn mooie, wijze uitspraken, die een positieve boodschap hebben. Door de mantra te blijven herhalen, train je je geest en lichaam om je eigen energieveld positief te beïnvloeden. De mantra krijg je in de vorm van een screensaver. Dit betekent dat elke keer dat je je telefoon pakt, je brein deze mantra oppakt en je bewust laat worden dat het anders kan.

Q&A

Tijdens de Q & A worden de belangrijkste vragen beantwoord.

Maak kennis met de trainers

Wie gaan je begeleiden?

Milan Somers

Expert op het gebied van onbewuste intelligentie.

Ik werk met leiders, topsporters, ambitieuze ondernemers en gedreven teams om impact te maken op de wereld om hen heen. De tool die ik daarbij het liefste inzet is hypnose. Met persoonlijke begeleiding en seminars helpt Milan jou bij het aanwakkeren van dat vuurtje, zodat jij jouw dromen wel waar gaat maken. Hij helpt je het maximale halen uit jouw eigen potentieel. Als no-nonsense zingevingsmentor maakt Milan zingeving en spiritualiteit praktisch. Hij houdt niet van zweverig of vaag, maar van concrete stappen met resultaten. Daarom heeft hij deze Power Challenge opgezet om dat met jou te bereiken.


Roy Martina

 Ik ben Dr. Roy Martina, een holistische arts, spreker, en auteur van meer dan 80 boeken, waarvan er verschillende bestsellers zijn. Ik heb wereldwijd meer dan honderdduizend mensen onderwezen in live seminars. Ik heb CEO's, beroemde acteurs en zangers, en miljardairs gecoacht en duizenden gecertificeerde gezondheidscoaches over de hele wereld opgeleid.  Maar ondanks dat ik een vooraanstaand en internationaal expert ben op het gebied van herprogrammering van het onderbewustzijn, emotioneel evenwicht, en natuurlijke genezing kende zelfs ik niet de geheimen van ware manifestatie.Maak je interesse kenbaar voor de volgende Quantum Power Challenge

Wil jij de volgende keer meedoen aan de challenge? Zet jezelf dan middels onderstaande knop op de interesselijst voor de volgende editie!