Hypnose & werken met overtuigingen 

Laat BELEMMERINGEN uit het verleden GEEN OBSTAKEL meer zijn

Ontdek deze hypnose opleiding


krachtig_Gesprekken-conversationele_hypnose

Krachtige gesprekken

Verkrijg de beste skills voor communicatie & invloed tijdens krachtige conversaties.
Transformaties_Leven-conversationele_hypnose

Transformaties in het leven

Maak levensveranderende transformaties binnen één conversatie.
SnelResultaat-conversationele_hypnose

Versneld resultaat

Leer hoe je belemmerende overtuigingen definitief wijzigt.

overtuigingen-hypnose

Overtuigingen veranderen met de kracht van hypnose?

Onze kijk op de wereld en ons zelfbeeld worden beheerst door overtuigingen. Het zijn onze overtuigingen die bepalen hoe we de realiteit waarnemen en interpreteren. Sommige overtuigingen ondersteunen ons in ons dagelijks leven, andere werken alleen maar belemmerend en weerhouden ons ervan om ons volledig te ontplooien.

Overtuigingen veranderen is geen gemakkelijke opgave, want louter rationeel denken heeft er immers geen invloed op. Omdat overtuigingen zich in het onderbewustzijn nestelen, is hypnose een ideaal hulpmiddel om belemmerende overtuigingen aan te pakken en definitief te wijzigen


Bekijk startdata 
response-instituut-illustratie-conversatie3x

De kracht van overtuigingen 

In de opleiding Hypnose en werken met overtuigingen wordt de kracht van overtuigingen uitgebreid bestudeerd, evenals het veranderen van overtuigingen met behulp van hypnose.

Scroll om te weten waarom je zou willen deelnemen hieraan 

Waarom deelnemen?

De opleiding Hypnose en werken met overtuigingen richt zich tot iedereen die al een basisopleiding hypnose achter de rug heeft en zich verder wil specialiseren als hypnotiseur. De cursus is bovendien een noodzakelijke module in de erkende opleiding tot hypnosecoach.

We raden de training Hypnose en werken met overtuigingen in het bijzonder aan als:

Je geïnteresseerd bent in de manier waarop...

overtuigingen het leven van mensen bepalen

Je veel cliënten ontmoet in je hypnosepraktijk die...

gebukt gaan onder problemen die het gevolg zijn van belemmerende overtuigingen: een negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, het niet bereiken van levensdoelen enzovoorts.

Je meer wilt weten over...

de werking van de drie breinen (hoofd, hart en buik), en hoe een disbalans tussen deze drie breinen een negatieve impact heeft.

Je de basisovertuigingen wilt leren kennen die...

nodig zijn om positieve veranderingen in het leven van een cliënt teweeg te brengen en een gewenst resultaat te bereiken.

Je inzicht wilt krijgen in...

weerstand tegen veranderingen.

Wat leer je in de opleiding Hypnose en werken met overtuigingen?

Op het einde van de opleiding ben je in staat om belemmerende overtuigingen in het onderbewustzijn van een cliënt met succes te elimineren of te veranderen. In de training komen hiertoe verschillende onderwerpen en vaardigheden aan bod: 

Inzicht in de relatie

Je krijgt inzicht in de relatie tussen overtuigingen, waarden, emoties, ervaringen en verwachtingen.

5 basisovertuigingen

Je leert welke vijf basisovertuigingen er nodig zijn om verandering te bewerkstelligen en een gewenst resultaat te realiseren.

 

3 breinen

Je bestudeert de drie verschillende breinen in ons lichaam en de primaire functies van deze drie breinen.


Beïnvloeden van de breinen

Je raakt vertrouwd met het belang van integratie van de drie breinen en de optimale volgorde voor het beïnvloeden van de breinen.

Weerstand verminderen

Je herkent weerstand tegen verandering bij een cliënt en je oefent de methoden om deze weerstand te verminderen of te doen verdwijnen.

Het belang van vertrouwen

Je leert het belang van het vertrouwen op het onderbewustzijn om verandering te bekomen, zonder dat je bewuste geest interfereert en verandering tegenwerkt.


Interventies

Je oefent een aantal interventies, bijvoorbeeld het aanpakken van allergie bij een cliënt.

isa-testimonial

Deze training Hypnose en werken met overtuigingen heb ik in Roermond gevolgd. Ik moet zeggen deze training heeft veel bijgedragen aan een geweldige nieuwe start voor mij! Ik ben zaken vanuit een ander perspectief gaan zien. En daardoor kan ik mijn cliënten nu veel beter helpen met slechts enkele hypnosessies. Aanrader dus. 

Isa Essers - Beginnend hypnotherapeut

1000x1000-opbouw-hypnose-overtuigingen

Hoe is de training Hypnose en werken met overtuigingen opgebouwd? 

De training Hypnose en werken met overtuigingen neemt drie dagen in beslag. De cursus gaat eerst in op de kracht en de structuur van overtuigingen, evenals de vijf basisovertuigingen die nodig zijn om veranderingen teweeg te brengen. Daarna worden de drie breinen en de primaire taken ervan besproken. De cursisten onderzoeken de mate waarin de vijf basisovertuigingen worden geloofd door de drie breinen. Vervolgens behandelt de cursus hoe weerstand tegen veranderingen ontstaat en hoe interferenties van het bewustzijn voorkomen kunnen worden. Tenslotte komen een aantal veel gebruikte interventies aan bod. 

conversationele-hypnose-foto-32x

Voor wie is de training Hypnose en werken met Overtuigingen bestemd? 

Deze training is bestemd voor personen die al een basisopleiding hypnose hebben gevolgd en zich verder willen verdiepen in de therapeutische toepassingen van hypnose.


De training kan als afzonderlijke lessenreeks gevolgd worden, maar is ook een onderdeel van de erkende opleiding tot hypnosecoach.


De deelnemers moeten minimaal de opleiding Hypnose Basis achter de rug hebben, 18 jaar oud zijn, de Nederlandse taal beheersen en minstens een mbo werk- en denkniveau bezitten.  

Data & Aanmelden

Hypnose & werken met overtuigingen

📌 4, 5 & 6 januari 2024

📍 Roermond

€ 645,-𝗗𝗜𝗥𝗘𝗖𝗧 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡  ➜

Deze kanjers gingen je voor:

Hypnotische wetten & principes

In de opleiding komen diverse hypnotische wetten en principes aan bod die een rol spelen in de conversationele hypnose, maar ook bij andere hypnotische methoden. Heel handig voor mij als hypnosecoach!

Wilma - coach 

Comfortabele trance

Tijdens de opleiding Hypnose Basis heb ik geleerd maar vooral ervaren wat hypnose is. Door conversationele hypnose heb ik mij verder kunnen specialiseren ik heb nu invloed op het onbewuste van mijn cliënt, zonder dat de cliënt dit doorheeft. En dat voelt comfortabel!

Carina - coach

Ongelofelijk: Trance opwekken via taal

Ik was oprecht benieuwd of conversationele hypnose mij meer diepgang of inzicht zou geven in mijn werk- en privéleven. En ja hoor! Ik weet nu meer over lichaamstaal, en kan nu zelfs via taal een trance op wekken bij mijn cliënten. De theorie wordt voortdurend afgewisseld met praktijkoefeningen. Dat is het fijne aan deze opleiding bij Response Instituut.

Rob - Beginnend hypnose

specialist

Leuk-dat-je-er-was

Start nu direct met de training Hypnose en werken met overtuigingen.

Verdiep je verder in de therapeutische toepassingen van hypnose na de basisopleiding hypnose & meld je nu aan!