Henk Wittekoek | Response Instituut

Henk Wittekoek

Henk Wittekoek, coach bij Response Instituut

Henk Wittekoek is begonnen in het zakenleven in de logistieke wereld bij een Zweedse multinational. Na een kortstondige periode binnen finance is hij overgestapt naar de wereld van de ICT. Na eerst in Nederland Information System manager te zijn geweest is dat geworden voor de Benelux. Ook heeft hij zitting genomen in de Europian Board for ICT matters. 

Door het reorganiseren van zijn afdelingen is hij zich steeds meer bezig gaan houden met mens en arbeid. In 1998 heeft hij de overstap gemaakt naar het vak van loopbaantrainer en heeft hij voor het Arbeidsbureau en diverse outplacement bureaus trainingen en begeleidingen gegeven. Na het volgen van de opleiding tot loopbaanadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk is hij begonnen als loopbaanadviseur en later senior loopbaanadviseur bij een adviesbureau voor Personeel en Organisatie. In 2001 is hij volledig overgestapt binnen Quantum Leap.

Henk heeft in de loop van de jaren een enorme mensenkennis opgebouwd en weet heel goed bij mensen aan te sluiten. Hij staat open voor verschillende (levens)opvattingen, is sterk empathisch en mensen voelen zich heel snel op hun gemak bij hem. Hij is betrokken en durft zich kwetsbaar op te stellen. Hij weet daardoor heel goed door te dringen te dringen tot de kern van de zaak waardoor ruimte ontstaat. Hij is gefascineerd geraakt door systemisch werken. Naast scholing binnen familieopstellingen gebaseerd op het werk van Hellinger, is hij gevormd door het werk van Insa Sparrer en Matthias Varga von Kibed, Franz Rupert en Wibe Veenbaas.

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies