Gratis Workshop Systemisch werken | Response Instituut
Workshop dag systemisch werken

Gratis workshop Systemisch Werken

Maak nu kennis met systemisch werken tijdens onze gratis workshop!

In onze gratis workshop Systemisch Werken ga je zien hoeveel invloed systemen als familie, vrienden of werk ongemerkt hebben op jouw denken, doen en leven. Je leert niet alleen die systemen te doorgronden, maar vooral ook hoe je deze kunt gebruiken om jouw persoonlijke groei te bevorderen. 

Ik doe mee!

Opleidingsdag systemisch werken

Hoe kun je echt veranderen?

Als mens maak je altijd wel deel uit van een groep. Je familie, je vriendenkring, de sportclub, je werk. Al deze systemen hebben hun eigen regels en dynamiek. Omdat jij er deel van bent, zijn al die systemen van invloed op je manier van doen en denken. Dat gebeurt vaak onbewust, zonder dat je het écht in de gaten hebt. Al vanaf je geboorte.

Je kunt het vergelijken met wonen in een milieuverstoorde omgeving. Je kunt dan nóg zo gezond leven en eten, maar omdat ongezonde stoffen voortdurend ongemerkt je lichaam binnendringen, zul je nooit echt gezond worden.

aamelden voor de eerstvolgende Gratis workshop Systemisch Werken

Ik doe mee!

Herkennen van systemen

Datzelfde geldt voor je persoonlijke groei. Als je echt wilt veranderen, dan moet je de ‘verstorende, verstikkende’ invloed van al die systemen waar je deel van uitmaakt gaan herkennen en erkennen. Dan pas kun je écht veranderen. Je hebt deze systemen nodig maar je bent beter in staat om deze voor je te laten werken.

Logo Response Instituut

Schrijf je meteen in als je:

  • Zicht wil krijgen op de mate waarin de systemen waar je deel van uitmaakt invloed op je hebben.
  • Onmiddellijk de kracht van systemisch werken wilt ervaren door iets waar je tegenaan loopt tijdens de workshop in te brengen en er aan te werken.
  • Wilt voelen welke onzichtbare krachtvelden deels jouw denken en doen bepalen.
  • Wilt zien waarom de invloeden van systemen niet alleen voor individuen gelden, maar ook groeiprocessen binnen organisaties, teams of bedrijven afremmen.
  • Oude belemmerende patronen voorgoed wilt doorbreken.
  • Wilt ontdekken of de opleiding Systemisch Facilitator bij je past.

Ben je geinterresseerd?

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. 

Meld je hieronder aan en wij houden je op de hoogte!

Ontdek Systemisch Werken

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies