gratis-workshop-nlp-hypnose-responseInstituut

Gratis workshop NLP

Maak nu kennis met de kracht van NLP tijdens onze gratis live workshop in Roermond!

Meld mij aan! 

Response Instituut geeft elke maand een gratis workshop

Verlang je ook weleens naar een standvastige gids die je feilloos door de dagelijkse drukte van het leven loodst? Die je de controle over je eigen leven teruggeeft? Die gids die is er. Je eigen brein. En NLP kan je er mee in contact brengen.


Je ontdekt hoe je NLP in kunt zetten als een krachtig middel om effectiever te communiceren en weer controle over je eigen leven te krijgen. Je krijgt tijdens de workshop niet alleen inleidende theorie te horen maar je zult vooral ook meteen praktisch ervaren hoe NLP diepe veranderingen in je denkprocessen creëert. De workshop wordt in Roermond gegeven op woensdagavond 20 oktober.


Meld mij aan! 

 

Response Instituut logo

Waarom NLP bij Response Instituut?

 • Je wilt effectiever communiceren en krachtiger overkomen.
 • Je wilt de controle over je leven terugkrijgen.
 • Je wilt belemmerende overtuigingen uit het verleden opruimen.
 • Je wilt heldere doelen leren stellen en deze bereiken.
 • Je wilt controle krijgen over je emoties.
 • Je wilt dingen uit het verleden geen belemmering meer laten zijn voor de toekomst.
 • Je wilt duidelijk en standvastig kunnen zijn naar jezelf en de buitenwereld over wat jij wilt.


NLP bij Response Instituut

Oprichter Milan Somers en cursisten over NLP

gratis-workshop-nlp-hypnose-responseInstituut

Voor wie?

NLP is voor iedereen die heldere doelen in zijn leven na wilt streven en waar wilt maken. Of je het nu doet om helder te kunnen communiceren met jezelf, met anderen of binnen je werk, NLP geeft je de mogelijkheid daartoe. Ook wordt NLP veel toegepast door coaches in het begeleiden van mensen.

Anderen over de workshop NLP

These slides will be slide-able on the live version of your page!

de 'aanknop' weer gevonden

Voor mezelf had ik een tijd terug de keus gemaakt weer doelen te stellen, iets wat ik enkele jaren uit het oog verloren was. De workshop NLP door Milan heeft me hierbij geholpen. Hij was degene die bij mij de 'aanknop' weer heeft gevonden waardoor ik nu mijn dromen realiseer!

Ingrid

 • Ik dacht dat ik mezelf kende..

  Ik had al vaker wel eens  gehoord van NLP maar het bleef een beetje vaag voor me en wist niet goed wat ik er mee kon. De workshop NLP heeft me laten zien en ervaren wat NLP inhoud. Je leert jezelf zoveel beter kennen en begrijpen, en dat terwijl ik dacht dat ik zoveel zelfkennis had.. Absoluut een aanrader!

  Wilma

 • echt een verrijking

  Ik dacht al langer om een NLP cursus te gaan volgen. Nadat ik bij Response Instituut de Workshop NLP had bezocht wist ik het zeker! Dit wil ik! Mijn communicatie met anderen maar vooral ook met mijzelf is zoveel beter sindsdien. Echt een verrijking!

  Joost

 • Wat is NLP?

   Nog nooit werd er zo’n groot beroep gedaan op ons brein dan in de tijd waarin we nu leven. Vierentwintig uur per dag worden we bestookt met informatie, vragen en verwachtingen. Het geeft je soms het gevoel op drift te zijn. Het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je je persoonlijke doelen volkomen uit het oog verloren bent.

  Neuro Linguïstisch Programmeren kan je de controle teruggeven. NLP leert je technieken waarmee je kunt onderzoeken hoe het menselijke brein werkt. Hoe het denkt, hoe het verlangens en angsten ontwikkelt, hoe het doelen en motivaties creëert. Maar ook hoe het net zo hard weer blokkades opwerpt die je ervan weerhouden die doelen te bereiken.

  NLP leert je niet alleen hoe die wispelturigheden van het brein werken, maar vooral ook hoe je die kunt omkeren. Hoe jij weer de controle over de werking van je brein terugkrijgt en je je leven weer naar jouw hand kunt zetten.

  Meld je aan voor de GRATIS workshop NLP

  Woensdag 17 November 19.00-20.30 uur

  📍 Locatie: Roermond - Zuidhoven 11

   op woensdag 17 November 19.00-20.30 uur.

   Woensdag 15 December 19.00-20.30 uur.

  📍 Locatie: Roermond - Zuidhoven 11

   op woensdag 15 December 19.00-20.30 uur.

  Schrijf je nu vrijblijvend in voor de gratis kennismakingsworkshop NLP van het Response Instituut in Roermond

  arrow_drop_up arrow_drop_down