Leer communiceren

Gratis workshop NLP & Business 

Leiderschapsstijl

Unleash your leadership potential

Nieuw: NLP & Business bij Response Instituut

Elke leider heeft een 'natuurlijke' voorkeursstijl van leiderschap. De vraag is of deze leiderschapsstijl aansluit bij de ontwikkelingsfase van je team en of deze stijl hen ondersteunt om te groeien naar een volgende fase in de ontwikkeling van de organisatie.

Vandaar staan we op deze dag even stil bij de volgende vragen: Wat ben je geneigd te doen als er spanning ontstaat? En wat neig je dan te ontwijken? Wat moet je ontwikkelen om meer flexibiliteit in je leiderschapsstijl te brengen, waardoor je ook meer flexibiliteit in je team creëert en zo je organisatie ondersteunt in haar strategische ambitie?

Meld mij aan! 

Ben je er klaar voor jezelf als leider, je team en/of je organisatie naar een volgend niveau van ontwikkeling te brengen?

Effectief en duurzaam leiderschap komt neer op een proces van fragmentatie naar eenheid. Dit geldt op alle niveaus: binnen jezelf als leider, binnen je team en binnen de organisatie als geheel.

Is je leiderschapsstijl effectief, dan draagt deze bij tot eenheid. Kun je jouw team laten samenwerken vanuit eenheid, dan creëer je een 'community of excellence', waarin mensen zich volledig kunnen ontplooien en waarin maatschappelijke trends als 'togetherness', 'meaningfulness' en 'sustainability' een plaats krijgen. Door het accent te leggen op de 'human factor' versterk je tegelijk de effectiviteit en productiviteit van je bedrijf en creëer je betere resultaten.


Vanuit Response Instituut trainen en coachen wij al vele jaren succesvol mensen, teams en organisaties in (zelf)leiderschap en het maximaliseren en benutten van het eigen menselijke potentieel. 

​Wat kun je verwachten?​

​Op basis van onze ervaring, kennis en vernieuwende technieken hebben we in internationaal samenwerkingsverband een unieke methode ontwikkeld voor succesvolle en effectieve persoonlijke en organisatieontwikkeling. De Cognitio-Scan. Dit is een volledig geïntegreerd framework waarbinnen effectieve persoonlijke en organisatieontwikkeling mogelijk wordt. Ondersteund door een online platform wordt ontwikkeling meetbaar en transparant.


 Hierdoor krijg je inzicht in correlaties tussen fasen in de organisatieontwikkeling, leiderschapsstijlen, leiderschapsimpact, denkstijlen, waarden, aspecten van teamwerk, strategische uitdagingen en gedrag. Op basis daarvan reiken wij je de gepaste opleiding of begeleiding aan, om exact aan datgene tegemoet te komen waar binnen uw bedrijf op dit moment de behoefte ligt om verder te kunnen ontwikkelen.

Cognition scan logo

Response Instituut logo

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Na je inschrijving krijg je een login-code die je gratis toegang verschaftt tot het online meetinstrument Cognitio-Scan. 
  • De invulling daarvan duurt ongeveer 30 minuten. 
  • Tijdens de workshop ontvang je de resultaten van je meting. Deze worden niet individueel besproken, maar door de aangereikte inzichten kom je wel tot begrip en interpretatie van je persoonlijke situatie en krijg je meteen ook perspectieven over hoe je jouw specifieke ontwikkelingsbehoefte nu concreet vorm geeft.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die werkt met mensen. Ben je manager, directeur, afdelingshoofd, consultant of stuur je op een andere manier mensen aan, dan is de workshop NLP & Business zeker een aanrader.

Schrijf je nu in voor de gratis workshop NLP & Business Leiderschapsstijl op 26 februari 9.30 - 12.00 uur in Roermond.

Ontdek jouw leiderschapspotentieel!

De workshop begint om 9.30 en duurt tot ongeveer 12.00 uur.