Response Instituut
Gratis minicursus 'De regie pakken' 

In één cursus stapsgewijs leren hoe je de regie over je leven pakt.

Bekijk de introductie video 

Wat je kunt verwachten...

regressie-therapie-masterclass

Ben jij geschikt voor deze gratis minicursus?

Iedereen die geรฏnteresseerd is in persoonlijke of professionele ontwikkeling is geschikt voor deze gratis minicursus 'De regie pakken'!


Wil je niet veranderen, dan is deze minicursus niet voor jou geschikt! Deze minicursus bevat onderdelen van het succesvolle online programma 'Regisseer jouw eigen leven' en NLP. Na afloop bezit je de eerste skills om NLP toe te passen in jouw leven.

Direct toegang krijgen


Milan Somers,
jouw persoonlijke trainer

Milan Somers werkt internationaal met leiders op het gebied van business, politiek, topsport en maatschappelijke leiders.

Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer, zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied. Hij weet ongekende resultaten te behalen met intensieve persoonlijke en mental- coachingsprogramma’s of zinderende seminars waarbij hij grote groepen mensen stimuleert en motiveert en opzweept naar ongekende prestaties!

€ 59,-

€ 0,-

Minicursus 'De regie pakken'

๐ŸŒŽ Je ontdekt het hele proces van NLP

๐Ÿš€ Gratis aan je persoonlijke of professionele ontwikkeling werken

๐Ÿ™ Video-uitleg van trainer en auteur Milan Somers

๐Ÿ’ฌ De ruimte om al je vragen te stellen

Wat andere voorgaande cursisten zeggen:

Lisa
Ik heb geleerd wat NLP nou echt is, waardoor ik alle misvattingen opzij kon schuiven. Verder heb ik meer geleerd over hoe NLP te werk gaat em hoe ik het zelf toe kan passen. Ik ben hier ontzettend blij mee en ik kan dit alleen maar aanbevelen!
heidi-testimonial

Heidi

Ten eerste vond ik in de minicursus super fijn om te ervaren wat NLP is.  Ik vond het prettig om een mail te ontvangen met meer informatie. De video's van Milan Somers waren prettig. De thema's rondom NLP waren zeer interessant. Ik wens iedereen veel succes die deze gratis minicursus gaat doen!  ๐Ÿ€
Boudewijn
Ik heb het idee dat ik door de minicursus dichter tot mezelf ben gekomen (als ik dat zo kan noemen). Door de cursus ben ik namelijk in aanraking gekomen met NLP. Hiermee kun je jezelf in trance brengen en positieve veranderingen aanbrengen. De minicursus heeft me veel meer gebracht dan ik dacht!