IEMT-training-limburg

Fiscale voordelen bij NLP-opleidingen

Het volgen van een NLP-opleiding vraagt een investering in zowel tijd als geld. Hoewel deelnemers na de opleiding aangeven dat het de investering meer dan waard was, zijn dit voor aanvang aan een opleiding twee belangrijke factoren. En terecht, je doet niet zomaar een NLP-opleiding! Een NLP-opleiding doe je om een persoonlijke ontdekkingstocht te maken waarin je jezelf een fantastisch cadeau geeft.

Financiële bijdrage aan een NLP-opleiding

Financiële bijdrage aan een NLP-opleiding

In 2021 betaalt de belastingdienst nog mee aan een (NLP-) opleiding. Dit zal na 2021 veranderen en zullen studiekosten niet meer aftrekbaar zijn. De fiscale aftrek van scholingsuitgaven is voor iedereen die een opleiding of een studie doet gericht op een (toekomstig) beroep. Een NLP-opleiding valt hier ook onder.


Het betalen en/ of volgen van een NLP-opleiding in 2021 heeft daarom nog een groot financieel voordeel. Mocht je overwegen om te starten met een NLP-opleiding dan geeft bijgaand rekenvoorbeeld je een idee hoeveel voordeel je nog hebt.

Persoonlijke vragen of meer informatie?

Wil je in een persoonlijk gesprek uitzoeken of NLP voor jou interessant is? Neem gerust contact op of kijk voor meer informatie op de NLP opleidingspagina.

arrow_drop_up arrow_drop_down