GRATIS ONLINE WORKSHOP: EMOTIES DE BAAS | 29 juni, 19:30

Beheers jij je emoties, of beheersen je emoties jou?

Leer hoe je weer de BAAS wordt over je emoties, in plaats van andersom.

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  Woede, verdriet, angst, onzekerheid… Het zijn heftige emoties die je soms helemaal in hun greep hebben. Dat overkomt iedereen, maar de vraag is… Hoe zorg je ervoor dat jij die emoties de baas wordt? Het start allemaal in je eigen brein.

  Schrijf je in voor deze gratis online workshop ‘Emoties de Baas’ en maak een vliegende start om (weer) aan het roer van je leven te staan. Tijdens deze workshop krijg je:

  • Inzicht in de processen van je brein;
  • Hoe je negatieve emoties herkent;
  • Wat de negatieve emotie je probeert te vertellen;
  • Hoe je denkpatroon je gevoel beïnvloedt;
  • Hoe je jouw emoties met behulp van ademhaling en lichaamshouding de baas wordt;
  • En tien praktische tips om effectiever met je emoties om te gaan.
Nog maar enkele plekken te vergeven!

Maar wat heb je eraan?

Wanneer je emoties jou in hun greep houden, sta je niet aan het roer van je eigen leven. Je voelt je gestrest, moe, overprikkeld en soms regelrecht ongelukkig. Wanneer je jouw emoties leert herkennen en beïnvloeden?

Dan voel jij je vrijer. Lichter. Gelukkiger. Kortom: je bent voldaan en tevreden en weet je sterker staande te houden in de golfbeweging van het leven.

Klinkt dit goed? Schrijf je dan nu gratis in voor de online workshop Emoties de Baas en maak een vliegende start naar het doorbreken van je belemmerende patronen en jouw levensgeluk.

Jouw trainers voor dit webinar

Danny Kruts / Emoties de baas!

Danny Kruts is een internationaal gecertificeerde NLP Trainer, gespecialiseerd in interventies die mensen in hun kracht zetten. Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer die hij omschrijft als "in anderen hun oerkracht activeren", zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied. Hij weet ongekende resultaten te behalen met intensieve persoonlijke en mental- coachingsprogramma’s, die hij vaak combineert met zijn andere passie, vechtsport.

Susan Theelen / Emoties de baas!

Susan Theelen is Manager, NLP - & Hypnose Trainer plus coach bij het Response Instituut, met een specialisatie in NLP, Hypnose en IEMT. Oordeelloos en met veel toewijding helpt zij haar klanten bij het verkennen van hun onderbewustzijn. Een belangrijke plek, want hier vind je niet alleen de dieperliggende oorzaken van je obstakels. Maar ook je volledige - en soms onbenutte - potentieel! niet alleen tijdens training maar ook bij haar coachingsessies leert Susan haar studenten & klanten om het maximale uit dit potentieel te halen en in te zetten.

Inclusief Live Q&A

Stel je vragen direct

Geen opnames

LIVE uitzending, geen opnames

Maximaal 200 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

Je bent nog maar enkele stappen verwijderd om jouw emoties de baas te zijn!


Wanneer: 29 juni

Waar: Online

Hoe laat: 19:30


Deze training is helemaal gratis: Schrijf je nu in!

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.