Download het e-book Emoties de Baas

Ja, dat wil ik!

E-book - Emoties de Baas

Wil je niet langer het risico lopen om uit balans te raken door een onverwachte emotie? Ben je er klaar mee om voor onverwachte verrassingen te staan?


Wanneer een emotie opeens de kop op steekt is dat niet altijd gewenst. Misschien voel je je uit het veld geslagen terwijl je juist ‘in control’ wilt zijn.


Dit e-book geeft je inzicht in je emoties en reikt je 10 tips aan waardoor je weer de baas kunt worden over je eigen emoties, in plaats van andersom.
50%
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het e-book 'Emoties de Baas' als welkomstgeschenk.
Gratis Download

Geweldige inzichten,  de praktische oefeningen zorgen ervoor dat je meteen verschil merkt

Donna

Reageer jij wel eens vanuit een heftige emotie, zoals verdriet, woede, onzekerheid of iets anders wat je niet wilt? En heb je daar dan last van? Dan sta je daarin niet alleen. Gelukkig ben je in staat daar wat aan te doen.

Emoties zijn een ingewikkeld gegeven. Misschien denk je wel dat hoe jij je voelt, is wie je bent, maar niks is minder waar.Een emotie ontstaat vanuit allerlei verbindingen die je brein heeft aangelegd. Je herinneringen, ervaringen en zelfs aangeboren trekken vanuit je familielijn: dit is wat in je brein een automatisch proces start waardoor jij een emotie ervaart.Leer jij de taal van je brein spreken? Dan weet je hoe de emotie is opgebouwd en ben je ook in staat in te grijpen. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een hersenwetenschap die je leert hoe jij jouw emoties de baas wordt. Download nu dit gratis e-book om je eerste stappen te zetten.

  • Inzicht in de processen van je brein;
  • Hoe je negatieve emoties herkent;
  • Wat de negatieve emotie je probeert te vertellen;
  • Hoe je denkpatroon je gevoel beïnvloedt;
  • Hoe je jouw emoties met behulp van ademhaling en lichaamshouding de baas wordt;
  • En tien praktische tips om effectiever met je emoties om te gaan.


Ben je er klaar voor om voorgoed negatieve, belemmerende gedachten en emoties te doorbreken? En vrijer door het leven te gaan? Dan is dit e-book een prachtige eerste stap! Download het nu gratis: klik op de knop.

Emoties de Baas!

Neem de controle terug over je eigen leven. Download het nu, helemaal gratis.

50%
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg het e-book 'Emoties de Baas' als welkomstgeschenk.
Download