Ontdek de kracht van zelfhypnose

1000+

mensen opgeleid

18

jaar ervaring

12

aantal trainers

Hoe zou het zijn als je constant je eigen hypnotherapeut of psycholoog bij je hebt? Die op het moment dat het nodig is je af kan helpen van lichamelijke klachten. Of die snel en effectief negatieve patronen omzet in positieve kwaliteiten. Of hevige emoties, als die je in de weg zitten, meteen kan elimineren. Die hypnotherapeut is er. Jijzelf. Nadat je de training zelfhypnose bij het Response Instituut hebt gevolgd.

Begin gelijk

Bij hypnose of hypnotherapie maak je contact met je onderbewuste. Daar liggen al je ervaringen en emoties sinds je kindertijd opgeslagen. Prettige en handige, maar ook minder prettige en belemmerende. Het onderbewuste is dan ook verantwoordelijk voor 95% van je gedragingen en emoties. Via hypnose kun je jezelf of anderen in een natuurlijke staat van bewustzijn brengen, waardoor je contact maakt met het onderbewuste. Je kunt dan gaan werken aan het veranderen van angsten als faalangst of minder prettige ervaringen die daar zijn opgeslagen, of aan het versterken van positieve en stimulerende kwaliteiten als motivatie, zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Dit wil ik!

De training duurt 1 dag. Je leert hoe je jezelf in trance kunt brengen om effectieve veranderingen teweeg te brengen in je denken, doen en voelen. Dit gebeurt zonder risico. Want bij elke vorm van hypnose, dus ook bij zelfhypnose, beslis jij uiteindelijk zelf of je suggesties voor verandering opvolgt of niet.

Na de training zelfhypnose ben je in staat om…

..jezelf in trance of onder hypnose te brengen.

...te communiceren met je onderbewuste en het suggesties voor veranderingen te geven.

...blijvende positieve veranderingen te creëren in je persoonlijke ontwikkeling.

Zelfhypnose is een 1-daagse training, waarin je leert via zelfhypnose contact te maken met je onderbewuste. Je leert ermee te communiceren om zo lichamelijke kwalen op te lossen, kwalijke gewoontes als roken en nagelbijten te stoppen of negatieve gedragspatronen uit het verleden voorgoed om te keren. Tijdens de training worden de volgende onderdelen behandeld:

  • De werking en wetten van je onderbewuste.
  • Jezelf hypnotiseren om te ontspannen en de communicatie met jezelf te optimaliseren.
  • Te handelen naar signalen die het onderbewuste afgeeft.
  • 3 manieren om in trance te gaan.
  • Oude gedragspatronen te doorbreken en negatieve gedachten en emoties te veranderen.
  • De juiste mindset om je dromen en doelen te installeren in je onderbwuste.
  • Met het grootste gemak kwaliteiten als rust, zelfvertrouwen, assertief zijn, eigenliefde en daadkracht op te halen uit je onderbewuste.

Kracht van het brein ontdekt

Hypnose heeft me veel inzichten gebracht in mezelf en het heeft me de kracht van het brein laten zien er ervaren.

Diana 

Veel rust en ontspanning nu

Het volgen van de hypnose opleiding heeft me veel rust gegeven. Het is prettig om zo heerlijk ontspannen te zijn.

Hadewich

Heel erg leuk!

Ik vond de opleiding heel erg leuk en leerzaam, ik zal veel van de geleerde stof gebruiken.

Anita 

De training is voor iedereen die de communicatie met zijn eigen onderbewustzijn wilt verbeteren om zo meer grip op zijn eigen leven te hebben, meer rust wilt ervaren en zichzelf op het diepste niveau wilt ontmoeten. Voor deelname is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel dien je minimaal 18 jaar oud te zijn, de Nederlandse taal te beheersen en MBO werk- en denkniveau te hebben.

Wanneer:
2 februari 2020


Locatie:

RoermondTijd:
10:00 – 17:00 uur

Trainer: 
Milan SomersInclusief:
  • Handboek & studiemateriaal
  • Zelfhypnose deelnemercertificaat
  • Koffie, thee, fruit en meer lekkers

Betalen in termijnen is mogelijk, Neem hierover gerust contact op.