1 op 1 coaching

Individuele coaching

Is een opleiding niet direct aan je besteed en wil je wel werken aan persoonlijke doeleinden, dan is individuele coaching wellicht iets dat tot je verbeelding spreekt.


Door individuele coaching kan onder meer grote invloed worden uitgeoefend op vastgeroeste denkpatronen, emoties, ongewenst gedrag en psychosomatische klachten. Onze coaches bieden een scala aan mogelijkheden om gedragsverandering te bewerkstelligen.

Onze manier van werken heeft zijn effect reeds sinds jaar en dag bewezen.

Je bent op zoek naar:

Individuele coaching
  • Aanpak van lichamelijke en psychosomatische klachten als (hoofd)pijn, hyperventilatie, slaapstoornissen, onverwerkte emoties.
  • Reduceren en neutraliseren van angsten en fobie├źn als claustrofobie, vliegangst, angst voor ongedierte, faalangst etc.
  • Reduceren van stress en spanningen.
  • Het aanboren en mobiliseren van innerlijke kwaliteiten en talenten als zelfvertrouwen, motivatie, innerlijke rust, strategieontwikkeling, discipline, eigenliefde, etc.
  • Het verhogen van (sportieve) prestaties.
  • Doorbreken van belemmerende gedachtepatronen en vastzittende emoties.
  • Helder formuleren van doelen en gemotiveerd blijven om deze doelen te realiseren.
Gratis adviesgesprek

Zij gingen jou voor

Ik vind de coaching super. Meestal heb ik een idee samen met mijn trainer waar ik nog wat verbeterpunten nodig heb. Dankzij de coaching heb ik daar in de wedstrijd profijt van. Ik kom mede hierdoor snel in de flow waardoor ik mijn technieken meer of makkelijker kan gebruiken. Als het tussen de oren goed zit, werkt dit door in mijn spel en power.

Dennis review

Dennis = professioneel Kickbokser

Milan is vakbewaam en kan mensen echt motiveren en inspireren om de juiste verandering aan te brengen in je dagelijks leven, om zo prettiger en bewuster te leven.
Karin review

Karin

Vraag nu een adviesgesprek aan

Om te bepalen wat persoonlijke coaching voor jou kan betekenen kun je het beste een gratis en vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek inplannen.