Angelika Salovaara-Kuis

Hugo Arts, coach bij Response Instituut

Angelika gelooft dat het belangrijkste is om jezelf echt te kennen, jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Zelfkennis is de basis voor zelfacceptatie,  zelfliefde en een mooiere wereld met ons allen. Pas dan kan je echt van de ander houden, hem accepteren, waarderen, geduld voor hem hebben,  hoe cliché het ook klinkt.

Angelika helpt mensen graag om hun weg naar thuis te vinden. Haar taak als coach is jou op je reis oordeelloos te begeleiden bij het behalen van jouw verantwoorde doelen. Haar focus ligt op de thema's relaties en faalangst.

In haar aanpak combineert ze  hypnotherapie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), gender intelligence, MBIT (Multiple Brain Integration Technique), IEMT (Integral Eye Movement Therapy) en voor een stukje Human Design.

Haar kracht is om middels communicatie met het onderbewuste jou zo dicht mogelijk bij jezelf te brengen zodat je innerlijke kracht, passie, harmonie, zelfvertrouwen en geluk kunt ervaren en dingen gaat doen die je echt wilt gaan doen, vanuit je hart! 

 

Beschikbaarheid:

Maandag tussen 14.00 uur en 20.00 uur.
⬇ Meld je hieronder aan voor een afspraak.

Meld je hieronder aan!

[gravityforms id=3 title="false”]