Video Aspect Ratio: 4:1

Response Business

Teamtrainingen - Incompany - Maatwerk

Bekijk onze Trainingen

Gemotiveerde medewerkers, een goede sfeer in het team, betere prestaties, goed klantcontact, een verhaal juist over kunnen brengen, omzetstijging, expertstatus creëren, innovaties kunnen doorvoeren….


Allemaal zaken die voor jouw bedrijf mogelijk zijn. Als je het lef hebt om het anders aan te pakken.
“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. Dit is een gezegde dat ook in het bedrijfsleven van toepassing is. Heel erg van toepassing zelfs!

want zeg nu zelf..

Hoe lastig kan het soms zijn om alle medewerkers met de neus dezelfde kant op te laten wijzen?

Mijn naam is Milan Somers, oprichter van Response Instituut. Een opleidingsinstituut dat ik in 2009 ben gestart ben om mensen, zowel zakelijk als privé, handvatten te geven om op een juiste manier te communiceren in diverse situaties.

Toen ik zelf werkzaam was in de functies van consultant, projectleider en directeur, waren dit de handvatten die me verder hebben geholpen in mijn carrière en in de omgang met mensen. Deze handvatten hebben er mede voor gezorgd dat ik kon groeien als persoon, goed leerde aansturen van teams, beter leerde luisteren, motiveren en zelfs inspireren.

Aanbod

Presenteren kun je leren

Feedbackgeven is een kunst

Coachend leidinggeven

Veranderen gaat sneller dan je denkt

Motiverende gespreksvoering


Persoonlijke effectiviteit


Denkstijlen leren herkennen


Effectief communiceren


Werken met doelen


Neem vrijblijvend contact op

Onze aanpak

1. Aandacht

Samen formuleren we de organisatie-uitdaging. De start van een uniek ontwikkeltraject.

2. Aanpak

Met jou en je medewerkers gaan we aan de slag. Het succes van de ontwikkeling van je organisatie zien we als een gedeelde verantwoordelijkheid.

3. Actie

Realiseer gedragsverandering in alle lagen van je organisatie. We helpen jou om zelfstandig verder te bouwen aan een succesvolle organisatie.

Enorm inspirerend!

Via Response Instituut met het voltallige managementteam deelgenomen aan op maat gemaakte en kwalitatief goede communicatie- en coachingstrainingen. Leuke mix van theorie en praktijkcases. Professioneel, in een erg leuke sfeer. Enorm inspirerend en heeft ons als managementteam absoluut verder gebracht in de ontwikkeling!

Rudy Claessens | directeur Caroz

De missie van Business

Opleidingsinstituut Response is opgericht door Milan Somers. Het is onze missie mensen op een eenvoudige en snelle manier een waardevol en succesvol leven te kunnen laten leiden.

In ons 12-jarig bestaan hebben we in Nederland een toonaangevende positie opgebouwd als opleiders in NLP en hypnose. Omdat we honderden mensen succesvol hebben opgeleid, waardoor ze een explosieve persoonlijke en professionele groei door hebben gemaakt.

Maar vooral ook omdat we door onze eigen constante ontwikkeling vooroplopen met alle nieuwe ontwikkelingen binnen NLP en hypnose. Onze opleiders zijn stuk voor stuk gecertificeerd en onze cursisten sluiten hun opleiding af met officieel erkende diploma’s.

Teamtrainingen

Presenteren kun je leren

Deze training tilt jouw presentatievaardigheden naar een hoger niveau waardoor je meer impact maakt. De impact van je boodschap wordt namelijk niet zozeer bepaald door de inhoud maar door de manier waarop je de inhoud overbrengt. Tijdens de training leer je de geheimen van succesvolle sprekers en ben je in staat om op basis van je uitstraling en non-verbale communicatie mensen mee te krijgen in je verhaal.

Feedback geven is een kunst

Deze training is bedoeld voor iedereen die binnen het bedrijfsleven leerprocessen bij de ander wilt stimuleren of ‘zware’ onderwerpen gemakkelijker bespreekbaar wilt maken.

Veranderen gaat sneller dan je denkt

Deze training geeft je inzicht in de impact van veranderprocessen op de mens (de medewerkers) zodat je als leidinggevende, directeur of manager beter weet hoe je jouw mensen kunt begeleiden tijdens veranderprocessen in de richting van waar jij naartoe wilt gaan.

Coachend leidinggeven

Coachend leidinggeven is manier van leidinggeven waarbij de medewerkers op een juiste manier aangestuurd worden, zonder er continue ‘boven op’ te zitten. Hierdoor zullen de medewerkers uiteindelijk gemakkelijker gaan samenwerken, beter presteren, zelfstandiger werken en meer gemotiveerd zijn om er het maximale uit te halen.

Effectief communiceren

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn of haar communicatie met anderen wilt halen. Of het nu gaat om het werken aan een beter contact met je medewerker of leidinggevende, het krachtiger overbrengen van een boodschap of het creëren van een bepaalde positieve attitude op de werkvloer… Dat maakt niet uit. Wanneer je eenmaal weet hoe je op een excellente manier kunt communiceren, zal het allemaal gaan veranderen.

Werken met doelen

Deze training is bedoeld voor iedereen die het belangrijk vindt om doelen op de werkvloer na te streven en resultaten te behalen. In deze training gaan we aan de slag om meer resultaatgerichtheid in je organisatie te brengen door doelen duidelijk te formuleren en door anderen en jezelf te stimuleren deze te behalen door het creëren van de juiste mindset.

Persoonlijke effectiviteit

Meer uit jezelf en anderen halen! In deze training leer je de competenties kennen waardoor je in staat bent meer uit jezelf en anderen te halen.

Denkstijlen leren herkennen

Deze training is bedoeld voor iedereen die inzicht wil krijgen in menselijk gedrag en functioneren zodat je erachter kunt komen waarom je denkt zoals je denkt, waarom anderen bepaalde denkstijlen hanteren, hoe je dichter bij je medewerkers kan komen te staan en hoe je de communicatie (binnen je team) sturing kan geven.

Motiverende gespreksvoering

Deze training is bedoeld voor iedereen die anderen, tijdens een gesprek, willen motiveren. Of je nu meer uit je collega’s, klanten of leveranciers wilt halen… Erachter komen wat iemand drijft (dat wat zijn of haar motieven zijn om iets wel of niet te doen) zijn noodzakelijk om iemand te kunnen motiveren het anders of beter te doen.

Maatwerk training

Wil je een training die volledig is afgestemd op jouw organisatiestrategie? Met leerdoelen en -wensen van jouw organisatie als uitgangspunt. Bij een Maatwerktraining zijn praktijkcases de basis bij het samenstellenvan het programma.