Regisseer jouw eigen leven

Boekpresentatie 14 juni 2019

Met Rens Blom

Rens neemt je mee in zijn regisseursrol tijdens zijn topsport carrière. 

Met Milan Somers

Milan geeft uitleg over het boek om regisseur over jouw eigen leven te worden.

Korting op het boek

Je krijgt tijdens de avond 4,95 euro korting op het boek.

Auteur: Milan Somers

Milan Somers (1977), oprichter van Response Instituut, besefte op jonge leeftijd dat zijn negatieve zelfbeeld hem blokkeerde om het maximale uit zijn leven te halen. Hij was de regie kwijt en verdiepte zich uitgebreid in psychologische, filosofische en spirituele stromingen. Zo leerde hij hoe hij zijn diepste potentieel kon aanboren en ontplooien. De veranderingen die Milan onderging waren enorm en hij heeft er zijn missie van gemaakt anderen te leren volledig in hun kracht te staan, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen leiden. Gestuwd door een krachtige innerlijke drijfveer zet Milan als trainer, coach, ondernemer én auteur, mensen aan tot topprestaties.

Boekpresentatie

vrijdag

14 juni

19.30 

Regisseer jouw eigen leven

Over het boek

Het schrijven van een boek staat al jaren op mijn bucketlist. Nu is het zover! Het boek is af en op vrijdagavond 14 juni presenteer ik mijn boek ‘Regisseer jouw eigen leven’. Mijn boodschap: Jij bent de regisseur van je eigen levensverhaal. Jij bepaalt hoe je je voelt en wat je van je leven maakt. Het boek is een inspiratiebron om je leven te veranderen zoals jij dat wilt.

Het boek geeft je niet alleen handreikingen hoe je een waardevol leven kunt leiden, het bevat veel (persoonlijke) voorbeelden, verhalen en oefeningen die je helpen om het maximale uit jezelf en het leven te halen. De oefeningen zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk en worden waar nodig ondersteund door een instructiefilmpje.


-Milan-


    "Mijn boodschap: Jij bent de regisseur van je eigen levensverhaal. Jij bepaalt hoe je je voelt en wat je van je leven maakt. Het boek is een inspiratiebron om je leven te veranderen zoals jij dat wil"

Boekpresentatie

Tijdens de boekpresentatie neem ik je mee door de rode draad van het boek. Rens Blom heeft het voorwoord van het boek geschreven en vertelt tijdens de presentatie iets over zijn topsportcarrière en de raakvlakken met het boek.

Goed om te weten: het boek kost via bol.com en de boekhandel € 24,95. Tijdens de boekpresentatie krijg je € 4,95 korting.

We maken er een feestelijke avond van en ik vind het super als je erbij bent. Wil je erbij zijn, meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier.


Ik ben erbij!

Rens Blom

Wereldkampioen

Rens Blom aan het woord tijdens boekpresentatie

Rens Blom (1977) is een voormalige polsstokhoogspringer. Hij werd wereldkampioen en meervoudig Nederlands kampioen in deze discipline. Ook vertegenwoordigde hij Nederland tweemaal bij de Olympische Spelen. In 2005 veroverde Rens in Helsinki de wereldtitel met een sprong van 5,80 m.

Ontvang 4,95 euro korting op het boek!

Goed om te weten: Het boek kost via bol.com en de boekhandel 24,95 euro. Tijdens de boekpresentatie krijg je 4,95 euro korting.

Boekpresentatie Regisseer jouw eigen leven

  • 14 juni 2019 van 19.30 - 21.30
  • Locatie is in Roermond (nader te bepalen)
  • Olympisch kampioen Rens Blom aan het woord
  • Tijdens de boekpresentatie krijg je € 4,95 korting (niet in combinatie met andere acties)

  • Ben je erbij?