gratis-workshop-nlp-hypnose-responseInstituut

NLP Basistraining

Ontdek de kracht van NLP en werk aan je ontwikkeling!

1000+

mensen opgeleid

18

jaar ervaring

8,4

beoordeeld met een

Tijd is kostbaar. Het ja-woord geven aan een langdurige NLP-opleiding is dan ook een behoorlijke tijdsinvestering! Je wilt zeker weten dat NLP iets voor jou is. Dat je stappen gaat zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Vóórdat je besluit de sprong te wagen en jouw kostbare tijd in te zetten.


Daarom hebben wij bij Response Instituut een basistraining in NLP opgezet. Kort en krachtig! In twee dagen ga je intensief aan de slag met vijf NLP basisstappen. Die jouw leven koers geven, handvatten aanreiken én je helpen om knopen door te hakken.


Al meer dan 40 jaar levert NLP voor veel mensen op effectieve wijze verbluffende resultaten. Je leert niet alleen beter communiceren met jezelf, maar ook met de mensen om je heen. Waardoor je verdieping vindt in je persoonlijke relaties. Of eindelijk dat gesprek aan kunt gaan over een salarisverhoging. Je krijgt controle terug over je gevoelens en gedachten. Waardoor je met meer zelfvertrouwen moeilijke keuzes maakt, en je niet meer laat raadgeven door angst of onzekerheid. Met NLP leer je de taal spreken van je eigen brein, zodat je doelen kunt stellen die je waar gaat maken. Thuis en op de werkvloer.

Begin gelijk 

 

large-image-title

Neem jij de regie in handen?

Deze tweedaagse NLP basistraining gaat verder dan alleen snuffelen aan NLP. Niet aanmodderen, maar aanpakken. Met een concreet vijf-stappenplan ga je intensief aan de slag met een thema naar keuze. Iets dat jij bij jezelf wilt veranderen, bij de wortels wilt grijpen. Misschien wil je groeien in je carrière, maar houdt gebrek aan zelfvertrouwen je tegen. Of misschien wil je anders communiceren met je vrienden en familie, maar weet je niet hoe. Welk thema je ook kiest, je keert je brein binnenstebuiten en leert jezelf beter kennen. Hoe werken je brein en gevoelens samen? Hoe kun jij die aansturen, in plaats van andersom? Je ontdekt patronen die jou soms al vanaf je kindertijd belemmeren in je persoonlijke groei. En je leert technieken om die obstakels uit de weg te ruimen en om te buigen naar positieve stimulansen.

Gebruikmaken van het STAP-Budget?

    Goed nieuws! Vanaf 1 maart 2022 kun je van de overheid een subsidie krijgen van €1000 euro per jaar om jezelf te ontwikkelen, namelijk het STAP-budget.

    STAP staat voor ‘Stimulering Arbeidsmarkt Positie’. Met deze subsidie wil de overheid scholing toegankelijker maken en iedereen de kans geven. 


    Ben je geïnteresseerd in het STAP-budget of wil je graag meer informatie? Klik dan op onderstaande button. 

Na deze tweedaagse NLP basistraining...

... sta jij zelfverzekerder in je schoenen.

En kun je met zelfvertrouwen keuzes maken!

... heb je stappen gezet in je persoonlijke groei.

Je leert je eigen gedachten, gevoelens en gedrag kennen en aansturen.

... los je moeiteloos blokkades op.

Je kunt belemmerende patronen herkennen en uit de weg ruimen.

... ben je begonnen aan het waarmaken van je levensdoelen.

Je weet wat je wilt en hoe je daar moet komen.

... communiceer je effectiever.

Met je onderbewuste, met persoonlijke relaties of op professioneel gebied.

... heb je een helder stappenplan klaarliggen.

Waardoor je dromen kunt omzetten in dóen.

In de NLP basistraining sta jij als persoon centraal. Alle oefeningen zijn gericht op jouw blokkades, patronen of gedachten die je persoonlijke groei in de weg staan. Aan het einde van de training heb je helder hoe jij jouw leven vorm wilt geven, hoe je door middel van NLP doelen stelt én bereikt. En de eerste stappen in de goede richting? Die ga je in deze twee dagen al zetten!

Review Response Instituut Truus

Eindelijk dé opleiding gevonden die me daadwerkelijk inzichten en tools heeft gegeven en heeft laten ervaren dat veranderen mogelijk is door zelf de verantwoordelijkheid te nemen over hoe je je voelt, wat je denkt en wat je doet. Fantastisch! NLP-team bedankt!

Truus 

NLP-opleiding-geschikt

Voor wie is de NLP basistraining geschikt?

Deze tweedaagse training is geschikt voor jou wanneer je wilt ontdekken of NLP bij je past. Wanneer jij je eigen psycholoog wilt zijn, je eigen brein wilt uitpluizen. Wil je de geheimen van je hersenen leren kennen? Wil je begrijpen waar bepaald gedrag of gevoel vandaan komt, en hoe je hier grip op krijgt? Wil jij zélf jouw leven vormgeven, en je niet meer laten leiden door omstandigheden, angsten of onzekerheden? Deze NLP basistraining is geschikt voor iedereen die klaar is om de eerste stap te zetten naar verandering.


Om deel te kunnen nemen moet je 18 jaar of ouder zijn en moet je in het bezit zijn van een havo- of mbo-diploma.

Andere NLP opleidingen bij Response Instituut vind je hier.

Data en locatie
null9 - 10 september


2022


Roermond

Vrijdag 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag 10.00 - 18.00 uur


Trainer: 

Milan Somers

Jolanda Vos


Toch liever de volledige NLP Practitioner volgen?

Deze kanjers gingen je voor - met succes.

Down to earth

Als je op zoek bent naar een “down to earth” NLP opleiding stop dan maar met zoeken. Response Instituut maakt iets dat ogenschijnlijk “zweverig” is zeer concreet. Ik heb ontzettend veel gehad aan mijn opleiding. Ongekend wat Milan en zijn team bij je in werking stelt.
Wilma -  Sales

Inzicht in mijn gedrag

Tijdens de 2 daagse training heb ik geleerd maar vooral ervaren wat NLP is. Ik heb nu inzicht in bepaald gedrag van mij waar ik me eerder niet bewust van was. Dit helpt mij nu in mijn persoonlijke leven alswel op zakelijk gebied!

Sjoerd - ZZP-er

Nieuwsgierig naar NLP

Ik was nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die NLP mij kon brengen in mijn prive leven en werk. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen doen en laten en daardoor meer begrip gekregen in de belevingswereld van de ander. Ik heb ontzettend veel handvaten gekregen die ik kan inzetten in mijn leven in diverse rollen ik die heb als partner, vader en coach.

Renato - Coach

Bekijk hier de video's van eerdere deelnemers

Start nu direct met de basistraining NLP!

Meld je nu aan voor slechts €390,-. Dit is inclusief studiemateriaal en gratis koffie, thee, fruit en meer lekkers. ☕🍇

Betalen in termijnen is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.