nlp-banner-2020-Response-Instituut-NLP-Basistraining

Ontdek de kracht van NLP 

Werk intensief aan je persoonlijke ontwikkeling

1000+

mensen opgeleid

18

jaar ervaring

8,4

beoordeeld met een

Tijd is kostbaar. We beseffen dus dat je je niet zonder meer voor langere tijd wilt verbinden aan een NLP opleiding. Dat je voor je die tijdsinvestering gaat doen zeker wilt weten dat NLP je verder gaat helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Daarom heeft Response Instituut de basistraining NLP opgezet. Twee dagen lang ga je intensief werken met vijf NLP basisstappen die je leven voorgoed zullen veranderen. 


NLP bewijst zich al meer dan 40 jaar om snel, effectief en met verbluffende resultaten mensen te laten groeien. Niet alleen innerlijk maar ook in hun werk en carrière. Met de technieken die je door NLP in handen krijgt, krijg je grip op je gedachten en gevoelswereld. Neem jij de controle over je leven en beslis jij doelgericht en vol zelfvertrouwen waar je naartoe wilt in je leven.

Begin gelijk 

 

large-image-title

Neem jij de regie in handen?

De 2-daagse basistraining gaat verder dan alleen een beetje snuffelen aan NLP. Met het NLP 5-stappenplan ga je intensief aan de slag met een thema dat je bij jezelf wilt veranderen. Je leert hoe je brein en gevoelens samenwerken en hoe jij ze kunt sturen, in plaats van andersom. Je ontdekt patronen die je misschien al vanaf je kindertijd belemmeren in je persoonlijke groei. En je leert technieken om die patronen te elimineren of om te buigen naar positieve stimulansen in je leven.

Wat is het effect van de 2-daagse basistraining NLP?

Zelfvertrouwen opbouwen

Ben je zelfverzekerder.

Persoonlijke groei

Weet je wat jou tegenhoudt om volledig te groeien.

Blokkades oplossen

Heb je de eerste blokkades voor die persoonlijke groei aangepakt.

Levensdoelen realiseren

Heb je krachtige levensdoelen helder en weet je hoe je die kunt realiseren.

Communiceren met jezelf

Communiceer je beter met je onderbewuste en snap je meer van je gedachten en emoties.

Stappenplan doorvoeren

Heb je een concreet stappenplan om je levensdoelen te realiseren.

In de NLP basistraining sta jij als persoon centraal. Alle oefeningen zijn gericht op jouw blokkades, patronen of gedachten die je persoonlijke groei in de weg staan. Aan het einde van de training heb je niet alleen helder hoe je met NLP je leven waardevol en succesvol kunt maken, je hebt ook al de eerste ferme stappen in die richting gezet.

Review Response Instituut Truus

Eindelijk dé opleiding gevonden die me daadwerkelijk inzichten en tools heeft gegeven en heeft laten ervaren dat veranderen mogelijk is door zelf de verantwoordelijkheid te nemen over hoe je je voelt, wat je denkt en wat je doet. Fantastisch! NLP-team bedankt!

Truus 

NLP-opleiding-geschikt

Voor wie is de NLP basistraining geschikt?

Iedereen die wil onderzoeken of NLP bij je past en zijn eigen psycholoog wil zijn. Wil je meer inzicht krijgen in de werking van je brein? Wil je je niet langer laten regeren door je gedachten, emoties en gevoelens of door omstandigheden, maar wil je zelf de regie hebben over je leven, dan is de basisopleiding een eerste krachtige stap naar die verandering.


Om deel te kunnen nemen moet je 18 jaar of ouder zijn en moet je in het bezit zijn van een havo- of mbo-diploma.

Andere NLP opleidingen bij Response Instituut vind je hier.

Data en locatie

14 en 15 mei 2021

Roermond

Vrijdag 10.00 - 21.00 uur

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


Trainer: 

Milan Somers


1-2 oktober 2021

Roermond

Vrijdag 10.00 - 21.00 uur

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


Trainer: 

Milan Somers


19 - 20 maart 2022

Roermond

Vrijdag 10.00 - 21.00 uur

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur


Trainer: 

Milan Somers


Toch liever de volledige NLP Practitioner volgen?

Deze kanjers gingen je voor:

Down to earth

Als je op zoek bent naar een “down to earth” NLP opleiding stop dan maar met zoeken. Response Instituut maakt iets dat ogenschijnlijk “zweverig” is zeer concreet. Ik heb ontzettend veel gehad aan mijn opleiding. Ongekend wat Milan en zijn team bij je in werking stelt.
Wilma -  Sales

Inzicht in mijn gedrag

Tijdens de 2 daagse training heb ik geleerd maar vooral ervaren wat NLP is. Ik heb nu inzicht in bepaald gedrag van mij waar ik me eerder niet bewust van was. Dit helpt mij nu in mijn persoonlijke leven alswel op zakelijk gebied!

Sjoerd - ZZP-er

Nieuwsgierig naar NLP

Ik was nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde die NLP mij kon brengen in mijn prive leven en werk. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen doen en laten en daardoor meer begrip gekregen in de belevingswereld van de ander. Ik heb ontzettend veel handvaten gekregen die ik kan inzetten in mijn leven in diverse rollen ik die heb als partner, vader en coach.

Renato - Coach

Bekijk hier de video's van eerdere deelnemers

Start nu direct met de basistraining NLP!

Meld je nu aan voor slechts €495,-. Dit is inclusief studiemateriaal en gratis koffie, thee, fruit en meer lekkers. ☕🍇

Betalen in termijnen is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

arrow_drop_up arrow_drop_down