Groep ambassadeurs

Verdien honderden euro’s met je enthousiasme

Word ambassadeur van Response Instituut en spaar voor nieuwe opleidingen

Meld je nu aan 

Want voor elke cursist die zich via jou aanmeldt, ontvang jij een cheque met een waarde die op kan lopen tot wel honderden euro’s. En die mag je bij ons verzilveren voor nieuwe opleidingen.


Het ambassadeursprogramma geldt voor iedereen die bij Response Instituut een opleiding heeft gevolgd. Voor elke nieuwe cursist die jij aanmeldt ontvang je een virtuele cheque. Die is 10% waard van de kosten van de opleiding waarvoor de door jou aangebrachte cursist zich inschrijft. Dus als jij als ambassadeur een nieuwe cursist aanbrengt voor de NLP Practioner, ontvang jij een cheque van € 279,50

Ambassadeurs programma logo
Opleidingsdag met cursisten

Het werkt eenvoudig

  • Elke cursist bij Response Instituut heeft een unieke code. Vraag ‘m aan als je die nog niet hebt.
  • Als ambassadeur breng je door je enthousiasme een nieuwe cursist aan. Misschien eerst via een van de gratis workshops of rechtstreeks.
  • Als de nieuwe cursist zich aanmeldt, vult hij op het inschrijfformulier jouw unieke code in. Let wel, de code moet op het inschrijfformulier staan. Achteraf invullen is niet mogelijk.
  • Na de inschrijving ontvang je de virtuele cheque t.er waarde van 10% van de cursuskosten.
  • Deze cheque heeft ook weer een unieke code die alleen voor jou geldig is.
  • Je kunt de cheque verzilveren als je zelf weer een opleiding gaat volgen bij ons. Je hebt dan jouw persoonlijke code nodig in combinatie met de code van de waardecheque.

Word ambassadeur van Response Instituut

Bespaar honderden euro’s op jouw vervolgopleidingen. 

Je hebt er niet meer voor nodig dan jouw enthousiasme!