Gratis Workshop NLP
Meld je nu aan!

Page content

article content

5 redenen om nu de NLP Avondopleiding te volgen

Je wilt graag een NLP-opleiding volgen. Je bent enthousiast. Staat te popelen om te beginnen. Maar dan staat je agenda in de weg. Werk en privé vragen teveel tijd om voor de opleidingsdagen door de week en in het weekend vrij te nemen.
Daar is nu een oplossing voor. De avondopleiding.

We hebben 5 redenen voor je waarom het goed is om nu voor de avondcursus te kiezen.

NLP studeren en de weekeinden vrij zijn.

Je agenda staat bol van de verplichtingen. Je weekenden zijn gereserveerd voor je gezin. Toch daarnaast NLP studeren? Onze avondopleiding biedt je nu die kans.

Je wens waarmaken om NLP te studeren zonder er vrije dagen voor in te leveren.

Goed, je investeert een paar uur in de avond aan je ontwikkeling. Maar je hoeft geen vakantiedagen op te nemen. Die breng je ontspannen door met je gezin of vrienden.

Je werkt een jaar lang aan je persoonlijke ontwikkeling en je past NLP direct in de praktijk toe.

Doordat je een jaar lang elke week bezig bent met NLP, beleef je de stof heel intensief. Je kunt wat je leert elke week direct toepassen in de praktijk. Resultaten van je persoonlijke groei worden zo meteen duidelijk.

  Wil je in 2018 nog starten met een avondcursus om persoonlijk te groeien door NLP, dan is dit je allerlaatste kans.

De avondopleiding die op 23 augustus start is de laatste in 2018. Laat je die kans aan je voorbijgaan, dan moet je een jaar wachten voor je weer kunt beginnen aan deze levensveranderende ervaring.

Je laatste kans op fiscaal voordeel.

Jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd geld besparen? De belastingdienst is alleen nog dit en volgend jaar bereid een behoorlijke duit bij te dragen aan je studie. In de vorm van een fiscaal voordeel dat op kan lopen tot €1200,-. Eind 2018 vervalt deze regeling door een wetswijziging.

Zoals je ziet biedt het een paar stevige voordelen als je er nu voor kiest om op 31 augustus te starten met de avondopleiding Practitioner. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wil je persoonlijk contact met een van de trainers over de opleiding en jouw ontwikkeling? Vul het onderstaande formulier in of bel 0475-211286.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding>>>

 

Wil je persoonlijk contact met een van de trainers over de opleiding en jouw ontwikkeling? Vul het onderstaande formulier in of bel 0475-211286.

  • Laat je gegevens achter en een van onze coaches neemt spoedig contact met je op.

Comment Section

0 reacties op “5 redenen om nu de NLP Avondopleiding te volgen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.