Erkend hypnose coach binnen 25 dagen!

tas-werk-loopbaan

Voorbereiding op loopbaan

De eerste stap in jouw loopbaan als hypnosecoach.
good-work

Help je cliënten effectief

Na 25 dagen begeleidt jij cliënten die worstelen met problemen succesvol met hypnose.

Richt je eigen praktijk op

Na 25 dagen kun jij je eigen praktijk als hypnosecoach oprichten!

Jouw loopbaan als hypnosecoach start hier!

De spelregels van het onbewuste leer je in deze 25-daagse-opleiding. In een toestand van diepe trance is het onderbewustzijn heel ontvankelijk voor nieuwe suggesties. Op deze manier is het mogelijk om belemmerende en vastgeroeste denkpatronen en emoties in het onderbewustzijn te beïnvloeden, te veranderen of helemaal weg te werken.


Na deze diepgaande opleiding kun je cliënten met mentale of lichamelijke problemen succesvol begeleiden en ondersteunen. Deze uitgebreide opleiding is dus de eerste stap in jouw loopbaan naar hypnotherapeut.

De sleutel tot succes bij cliënten

De therapeutische toepassingen van hypnose staan de laatste jaren sterk in de belangstelling. Hypnose is veel meer dan datgene wat de showbusiness ons doet geloven. Het fenomeen is eigen aan de menselijke geest en kan omschreven worden als een vorm van diepe trance, waarbij de geest zich sterk concentreert op innerlijke emoties en gedachten.

Hypnosecoaches en hypnotherapeuten gebruiken hypnose om cliënten die worstelen met diverse psychische of lichamelijke problemen succesvol te begeleiden en te ondersteunen.

Iets voor mij?

Wat leer je tijdens de opleiding? 

  • Zelfstandig een volledige hypnosesessie te leiden. Inclusief intakeproces, hypnosetesten, inducties, verdiepers en hypnotische suggesties.
  • Doeltreffende therapeutische interventies uit te voeren. Om problemen zoals depressie, burn-out, faalangst e.d. te verhelpen.
  • Regressietechnieken toe te passen. Waarbij je de cliënt in zijn onderbewustzijn laat terugkeren naar het verleden, naar de oorsprong van bepaalde problemen.
  • De beleving van pijn bij een cliënt te verzachten of weg te nemen. Door middel van hypnotische technieken voor pijnmanagement.
  • Conversationele hypnose toe te passen. Een cliënt in trance te brengen en zijn onderbewustzijn te beïnvloeden louter door een gesprek te voeren.
  • Een eigen hypnosepraktijk op te richten. En daarbij hiervoor de nodige marketing te doen.
  • Een groot aantal inductiemethoden toe te passen. Waaronder instant inductions.
  •  En nog veel meer.
Om deel te nemen aan deze opleiding in Limburg dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een havo- of mbo-diploma.
Waarom zou ik de 25-daagse Hypnosecoach volgen?

Waarom zou je een hypnosecoach opleiding volgen?

 Deze 25-daagse erkende opleiding richt zich tot iedereen die als hypnosecoach andere mensen wil bijstaan die kampen met bepaalde mentale of lichamelijke problemen. Deelnemen aan deze cursus wordt bijzonder aanbevolen als:

Je ervan droomt om een eigen praktijk als hypnosecoach op te richten

Je reeds actief bent als hypnosecoach maar je vaardigheden en kennis nog verder wilt uitbreiden

Succesvol groepshypnosesessies te leiden

Je sterk geïnteresseerd bent in de therapeutische toepassingen van hypnose

Je al werkt als hypnotiseur, maar een erkend diploma wilt behalen in dit vakgebied

Je hypnosecoach bent en op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten in de therapeutische toepassingen van hypnose

Inhoud opleiding 

milan-hypnosecoach-38dagen

De opleiding is modulair opgebouwd en omvat alle theoretische aspecten en praktische vaardigheden die je als professioneel hypnosecoach moet kennen en beheersen.


Naast het aanleren van de basisvaardigheden bekwaam je je tijdens deze cursus ook in bepaalde deelgebieden zoals regressietechnieken, pijnmanagement, het uitvoeren van instant inductions, conversationele hypnose, werken deelpersoonlijkheden en nog veel meer. 


De opleiding bestaat uit een volledig pakket van basis hypnose tot gespecialiseerde modules. Je krijgt naast de trainingen tussendoor ook online mogelijkheden om je vragen te stellen aan onze trainers. Bovendien is er een grote schat aan online materiaal waarin je ondersteund wordt door middel van geschreven theorie, video's van onze trainers en extra materiaal wat jij kunt blijven gebruiken om jouw hypnose naar het volgende level te tillen, ook ná de opleiding blijf je toegang houden tot dit materiaal. 


Aan het einde van de opleiding vindt er een supervisiedag plaats, waarop je uitgebreid de geleerde vaardigheden in de praktijk kunt oefenen. Na deze dag leg je het examen af, waarin zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. 

Voor wie?

Deze erkende cursus is bestemd voor mensen die zich willen laten opleiden tot hypnosecoach, om in een hypnosepraktijk cliënten te helpen met het verlichten of oplossen van bepaalde mentale of lichamelijke problemen. Er is geen voorkennis van hypnose vereist om te starten met de opleiding. De deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn, de Nederlandse taal beheersen en minimaal een mbo werk- en denkniveau bezitten. 

                 

Een avond oefenen met NLP of hypnose?

Dat kan! De oefenavonden bij Response Instituut geven je de mogelijkheid om je NLP of hypnose competenties naar een hoger niveau te tillen.


Op een oefenavond krijg je geen nieuwe stof aangereikt maar wordt het reeds geleerde in de praktijk gebracht. Daarnaast pas je de technieken toe op gerichte thema’s waaraan je kunt werken. Ook is er ruimte voor nieuwe oefeningen die je helpen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.


Waarom hypnose volgen bij Response Instituut?

"Response Instituut geeft mensen door haar NLP- en hypnose-opleidingen al 13 jaar de controle terug over hun leven en toekomst."


Wanneer je 's ochtends voet zet in het Response Instituut in Roermond, voelt het direct als thuiskomen. Ons team van trainers en mentoren verwelkomt je met een kopje thee of koffie.

Al gauw merk je, bij het Response Instituut gaat het niet om saaie theorie. Geen eenrichtingsverkeer, maar interactie. In kleine groepjes pas je leerstof direct toe op persoonlijke ervaringen van jezelf én die van de ander. 


tijdens de opleidingsdagen staat een mentor voor jou klaar. Deze beantwoordt elke prangende vraag of helpt je obstakels uit de weg te ruimen. 


Wat wij vaak terugkrijgen? Response Instituut voelt niet als de schoolbanken. Het is onderdeel van een reis waarin je jezelf ontdekt en ontwikkelt. Een dag waar je opgeladen en met nieuwe energie van thuiskomt!

Dit is Response Instituut

Bekijk ook wat anderen zeggen 
taking-ownership-slogan-response-instituut2x

"Taking Ownership is onze belofte,

aan een ieder die binnenstapt bij

 Het Response Instituut."

Wat zeggen onze cursisten?

Hypnotische wetten & principes

Vandaag de cursus Hypnose afgerond en ik voel me een rijker mens.

Jan en Hugo heb ik ervaren als fijner trainers. Duidelijk en nuchter laten ze je tot op de laatste dag verbazen over wat hypnose in zich heeft. Buiten dat ik de technieken heb geleerd  hebben zij mij vooral uitgedaagd om een behoorlijk deel van mijn "overtuigingen" in een ander licht te zien.


manon

Manon S.

Energetisch manager

Comfortabele trance

Tijdens de opleiding Hypnose Basis heb ik geleerd maar vooral ervaren wat hypnose is. Door de hypnosecoach level 1 en 2 heb ik mij verder kunnen specialiseren ik heb nu invloed op het onbewuste van mijn cliënt, zonder dat de cliënt dit doorheeft. En dat voelt comfortabel!
Carina - coach


Ongelofelijk: Trance opwekken via taal

Ik was oprecht benieuwd of conversationele hypnose mij meer diepgang of inzicht zou geven in mijn werk- en privéleven. En ja hoor! Ik weet nu meer over lichaamstaal, en kan nu zelfs via taal een trance op wekken bij mijn cliënten. De theorie wordt voortdurend afgewisseld met praktijkoefeningen. Dat is het fijne aan deze opleiding bij Response Instituut.

Rob - Beginnend hypnose

specialist

Data & Aanmelden

25-daagse hypnose coach

Dagopleiding

Start:

📌 15 december 2023

📍 Roermond

€ 4495,-


𝗗𝗜𝗥𝗘𝗖𝗧 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡 ➜

Dagopleiding

Start:

📌1 februari 2024

📍 Roermond

€ 4495,-


𝗗𝗜𝗥𝗘𝗖𝗧 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡 ➜

Dagopleiding

Start:

📌30 augustus 2024

📍 Roermond

€ 4495,-


𝗗𝗜𝗥𝗘𝗖𝗧 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡 ➜

Veelgestelde vragen

nlp-practitioner-avond-training-limburg-geschikt

Veelgestelde vragen & antwoorden over de 25-daagse Hypnosecoach opleiding

Kun je met elke achtergrond aan de 25-daagse Hypnosecoach opleiding beginnen?

Ja! Zolang je 18 jaar of ouder bent en minimaal een havo- of mbo-diploma op zak hebt, kun je beginnen aan de Hypnosecoach opleiding!

Hoe groot zijn de groepen?

Elke groep heeft tussen de zes en 24 deelnemers. Daarnaast werken we met trainers en assistent-trainers. Per drie personen staat één assistent-trainer klaar. Zo garanderen wij een persoonlijke begeleiding en aanpak!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Samen spreken we af hoeveel termijnen dit zijn, met een maximum van zes maanden. Elke maand betaal je dan één termijn. Zo is de betaling voltooid wanneer jij je opleiding afrondt!

Welke onderwerpen behandelt de Hypnosecoach opleiding?

De opleiding bestaat uit de basis om een succesvolle sessie te vervullen tot specialistische interventies en advies over het runnen van je eigen praktijk. Bij het afronden van ieder level vindt er een Zoom-call plaats met de trainers die je hebt ontmoet. Zo kun je hen alle vragen stellen die je nog hebt. Aan het eind is er een supervisiedag om samen te oefenen en laatste vragen te stellen, waarna het examen plaatsvindt om jezelf volledig te certificeren als Hypnosecoach.

Welke onderwerpen komen aan bod?
- Hypnose basis
- Instant Inductions
- Basistechnieken voor succesvolle hypnosetherapie
- Effectieve interventies
- Conversationele hypnose
- Werken met deelpersoonlijkheden
- Regressietherapie
- Pijnmanagement

Mocht er een datum van een onderdeel van de opleiding niet passen in je agenda, dan is dat geen probleem. We bieden de mogelijkheid om deze te volgen op een andere datum! Sommige modules bieden we ook in de avond aan. Mochten er vragen zijn of wil je graag een module volgen op een andere datum, neem dan gerust contact met ons op!

Waar vindt de training plaats?

De locatie van de Hypnosecoach opleiding is Roermond, Limburg. Goed te bereiken vanuit Noord Brabant, Gelderland en de Belgische streek!

Kan ik Hypnose inzetten om zelf te gaan coachen?

Absoluut! Na het afronden van de 25-daagse hypnosecoach opleiding ben je een erkende hypnosecoach! Deze uitgebreide opleiding is dus de eerste stap in jouw loopbaan naar hypnotherapeut.

Vrijblijvend kennismaken met ons Instituut?

nlp-business-ondernemers

Gratis verkennend gesprek